DVS heeft dubbele gevoelens

(verslag 29-5-2017)

Het korfbal- vlaggenschip van DVS won plichtmatig de wedstrijd tegen het al eerder gedegradeerde OZC. De thuisploeg wilde er nog wel wat van maken op het snikhete sportpark Schildman, maar OZC zat al met de gedachten een klasse lager. DVS kon het permitteren de verdedigende teugels wat te laten vieren, waardoor het alsnog een doelpuntrijke wedstrijd werd (21-17). Echter al gauw drong het nieuws door dat koploper Fiducia verloor op de slotdag, en tegen Kinderdijk de kampioensstrijd aangaat. DVS wordt derde met slechts twee punten achterstand: een hard gelag na de nipt verloren strijd met Fiducia een week eerder.

Na afloop nam DVS  ingetogen afscheid van liefst zeven selectiespelers en succes-coach Beuk: vijf promoties in zeven jaar! Een geweldige korfbal-generatie, die zich van “eeuwige derdeklasser” heeft opgewerkt tot eersteklasser! De technische commissie van DVS doet er met nieuwbakken coach Tony Van der Linden alles aan om een nieuwe weg met korfbalsucces in te slaan!

Korfbalkampioenen deel-2!
DVS E1 kon al niet meer achterhaald worden, maar in de laatste thuiswedstrijd tegen RWA E4 liet deze leuke jeugdploeg nog maar eens blijken wie er de sterkste was in de poule: 15-2! Op bijgaande foto de juichende kids met coaches Arno en Melissa!
DVS B1 werd onverwacht kampioen dankzij eigen winst op Sporting Delta (13-8) en verlies van concurrent Korbatjo. Volgende week meer; dan weten we ook of DVS C1 kampioen wordt in de midweekse beslissende wedstrijd tegen naaste concurrent Merwede C2.

DVS E1 kampioen voorjaar 2017

 
 

Sponsoring