Familiedag 2017

dvsfamiliedag2017Hier een update voor de activiteiten voor de familiedag 2017 van vrijdag 16 juni en zaterdag 17 juni.
De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang. Voor jong en oud is genoeg te doen, o.a.:
Kamperen
Zo is er voor de jeugd een mogelijkheid om van vrijdag op zaterdag op ons terrein te overnachten in een eigen tent. Tijdens de ‘sleep over’ is een heuse vossenjacht, zal er een film voorstelling draaien en kunnen er diverse spelletjes gespeeld worden.
Wil je deelnemen aan de vossenjacht, de film komen kijken en/of aan de spelletjes meedoen maar liever thuis slapen, dan kan dat ook.
Kinderen die graag dit event willen meemaken kunnen zich opgeven bij hun teamcoach of door even een mailtje te sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. met daarin jouw naam en in welk team je speelt. Geef ook aan of je wilt blijven slapen of niet.

Korfbal Toernooi
Voor zaterdag is er een flitsende korfbal toernooi gepland. Om dit toernooi tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig....

Tot nu toe hebben zijn volgende teams ingeschreven:
-    Korfbal Stars;
-    Fabulous Lama’s;
-    De Famies en
-    Strakke Ballen
Durf jij het op te nemen tegen deze teams? Stel dan zelf een ploeg samen, bedenk een leuke/flitsende naam en geef je op door voor 3 juni aanstaande, via het aanmeldformulier:

Aanmeldformulier toernooi

De starttijd van de wedstrijden zal ongeveer 12:00 uur zijn, uiteraard afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Bar-B-Que
Als afsluiting van het Familiedag hebben we ook dit jaar een "spetterende" BBQ op de planning staan. Hiervoor geldt dat je jezelf en natuurlijk je medespelers, kennissen of buren kunt opgeven via het aanmeldformulier hieronder. Wacht niet te lang met aanmelden! Wij moeten op tijd kunnen doorgeven voor hoeveel mensen eten ingeslagen moet worden.
De kosten bedragen € 12.50 pp vanaf 12 jaar en € 7.50 pp t/m 11 jaar

Aanmeldformulier BBQ

 
 

Sponsoring