DVS herpakt zich tegen Korbis

Na het teleurstellende puntverlies van vorige week tegen Vriendenschaar Bodegraven heeft DVS deze week weer orde op zaken gesteld door te winnen van Korbis.

Vorige week ging de ploeg van Beuk nog onderuit ging tegen Vriendenschaar waar juist op het veld in zowel de oefenwedstrijd als competitiewedstrijd van gewonnen werd. Deze week trad DVS aan tegen Korbis, waar op het veld ruim van verloren werd. Tel daarbij op dat vorige week de gasten uit Waddinxveen nog met ruime cijfers (27-11) van Kinderdijk wisten te winnen (iets wat DVS op het veld niet lukte) en er was reden genoeg aan te nemen dat het een zware pot zou worden. Echter zoals (tot nu toe) iedere week, schoot DVS uit de startblokken en liep het via 4-0 relatief eenvoudig uit naar 10-4. Belangrijk was dat het niet dezelfde fouten zou maken als vorige week en dat de ploeg na een tegengoal de rust zou bewaren. Dit gebeurde nog niet altijd maar Korbis kon hier niet van profiteren waardoor er een ruststand van 12-5 genoteerd kon worden.

Na rust was het zaak om deze voorsprong te behouden en zoals vorig week al was gebleken was er nog niets gespeeld. Korbis leek hier echter anders over te denken en was vrij mat waardoor de voorsprong alleen maar verder uitgebouwd kon worden. Enige domper was dat Patrice Punt halverwege de tweede helft geblesseerd het veld moest verlaten. Invaller Jasper Overbeeke pakte wel direct zijn doelpuntje mee waardoor er bij een eindstand van 25-16, 7 verschillende doelpuntenmakers op het formulier terug te vinden waren. Concurrent Vriendenschaar leed puntverlies bij Wion waardoor DVS op gelijk hoogte komt. Aanstaande zaterdag mag DVS het zelf laten zien tegen Wion maar eerst zal komende dinsdag de tweede ronde van de beker worden gespeeld. Om 20:30 zal DVS het in Krimpen opnemen tegen Koag.

 
 

Sponsoring