Piraten vinden schat op korfbalveld van DVS

piratentraining2016.jpg
Tijdens de zomermaanden stonden de deuren van DVS’69 op woensdagavond open voor kinderen tot 9 jaar om via speelse trainingen te ervaren of korfballen bij DVS’69 iets voor hen is. Deze reeks trainingen werd woensdagavond (31 augustus) afgerond met een “piratenfeestje”.
Verkleed en/of geschminkt als piraat gingen de kinderen op zoek naar de schat die ergens op het “eiland” verstopt was. Natuurlijk moesten er eerst opdrachten worden uitgevoerd en werden de DVS-piraten lastig gevallen door de gevaarlijke piraat Jordi. Gelukkig is het gelukt om de schat te vinden. Na het ontvangen van drinken met wat lekkers, een kleurplaat (die ingekleurd opgehangen mag worden in de kantine) en een piratendiploma, gingen de kinderen - een “piratenervaring” rijker - tevreden naar huis.

Uitslag van de opdrachten:
Twee groepen waren heel erg goed bezig en hebben beide de meeste punten behaald. Dit zijn:
Groep HIAWATA; Isa, Tanisha, Meijke, Ivy en hoofdpiraat Wendy
Zij waren erg sterk bij het onderdeel Blind Schieten; 51 doelpunten!!!!!
Groep KRAAIENNEST; Emma, Tess, Evi en Julia met hoofdpiraat Sabrina
Zij wisten heel veel ballen in de kist te leggen bij de hindernisbaan; 72 ballen!!!!
Maar:
Groep KAPITEIN HAAK; Jalou, Julian, Yfke, Dennis en hoofdpiraat Rianne waren echter heel stoer! Zij hadden dan ook twee mannen in hun midden.
Groep PIRAAT ZEEZIEK; Janieke, Sanaya, Liv, Jill en hoofdpiraat Karin legden de nadruk op het gezellig samen kletsen en scoorden daar punten mee!

Via de zomertrainingen zijn Isa Tempelaar, Evi Jumelet, Jalou Visser en Liv Maaskant lid geworden. Isa en Evi worden toegevoegd aan F1 en Jalou en Liv gaan voorlopig mee trainen met F1 om – bij voldoende aanwas van F-leden – vanaf de 2e helft veldcompetitie een F2-team te vormen. Kinderen tussen 5 en 8 jaar zijn van harte welkom om kosteloos en vrijblijvend een aantal keer te komen meetrainen op woensdagavond van 18.00 – 19.00 uur.
Voor meer informatie kun je mailen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
 

Sponsoring