Belangrijke winst DVS

(verslag 23/4/2016)

DVS hunkerde naar een overwinning en pakte die op IJsselvogels. De concurrentie hielp DVS omdat die punten morste. DVS A1 kon ook twee punten bijschrijven

(klasse1E)
DVS-1 en Ijsselvogels maakten er op het koude Sportpark Schilman een weinig enerverende eerste helft van, met slechts een 3-3 ruststand.
Na rust wist DVS de voorsprong van twee punten te pakken op het weinig inspirerende Ijsselvogels, dat nergens meer om speelt in de poule, en DVS hield dat vast tot het einde (11-9).
Het nog betere nieuws kwam uit de poule van DVS waar laagvliegers ONDO en Korbatjo de punten deelde (14-14) en DVS nu op een gedeelde plek zeven staat. ONDO is hekkensluiter met drie punten achterstand. DVS heeft daardoor zelfs nog zicht op plek vijf, waar buurtgenoot Albatros staat. Het verschil bedraagt drie punten. En dat is de eerst volgende wedstrijd : op 7 mei is deze derby, die DVS eerder dit seizoen in haar voordeel beslechtte, gepland. Aanvang 15.30 uur op sportpark Schildman.

(klasseR3T)
Koploper DVS-2 was vrij en zag runner up RWA winnen, waardoor het onderlinge verschil nu twee punten is in het voordeel van DVS. Beide ploegen treffen elkaar op 7 mei waarbij DVS het thuisvoordeel hoopt te benutten!

(klasse2K)
DVS A1 boekte een “zakelijke overwinning” op hekkensluiter Blauw-Wit (14-10), en zag volger in de poule Juliana ook winnen. DVS staat nog immer comfortabel aan kop met vijf punten voorsprong op Juliana. Op 7 mei komt die ploeg op bezoek bij DVS waarbij DVS probeert de competitie definitief te beslissen! Aanvang 12 uur.

 
 

Sponsoring