DVS strijd nog op vele fronten mee

(verslag 13/2/2016)

Plichtmatige winst van zowel DVS-1 als DVS A-1. Hoewel een kort pauze aanbreekt staan er belangrijke wedstrijden voor de DVS selecties op het programma!

Het vlaggeschip van derdeklasser kampioen DVS69 heeft aan zijn sportieve plicht voldaan door te winnen van VIOS, dat momenteel onderaan staat. DVS liep vrij snel uit naar 9-3 en dat leidde tot verminderde animo bij de ploeg uit Willemstad . In de rust (stand 13-5), werden weer doelstellingen gemaakt voor het tweede bedrijf en gezien het aantal tegendoelpunten bleek dat gelukt. VIOS kwam niet boven de tien goals uit, en de ploeg van coach Beuk, die flink wat reserves inbracht, wist ook nog bijna de “25” te halen. Komende weken is DVS vrij; pas op 5 maart  volgt de wedstrijd tegen Triade, dat eerder in de poule de Ambachters enigszins kon volgen maar nu allen nog strijd om plek twee. DVS is nog immer zonder puntverlies en zal zeker trachten dat te blijven hebben na de laatste twee wedstrijden!

DVS-2 was vrij maar zag concurrent RWA-3 punten verspelen bij het lastige Nikantes. Daardoor blijft DVS koploper, omdat het ondanks een gelijk puntenaantal een wedstrijd minder heeft gespeeld.
Op 5 maart gaat DVS op bezoek bij RWA, aanvang 13 uur. Supporters zijn welkom in Rhoon!

Runner-up DVS A1 had weinig moeite tegen laagvlieger GKV A2. Hoewel het kwaliteitsverschil bij rust nog niet in de score tot uiting kwam (11-6), deed dat het wel na de pauze. Misschien had een score van “30” er wel in gezeten, maar de teller stokte uiteindelijk bij 21-10.
In de poule blijft DVS koploper KOAG volgen op twee punten. KOAG kwam zelf met de schrik vrij bij ACKC (14-15). Zowel DVS als KOAG kijken nu uit naar de onderlinge confrontatie op 5 maart! In Krimpen aan de IJsel wordt er om 15.30 uur aangevangen, dus noteer het nu alvast in de agenda’s komt allen de DVS jeugd ondersteunen!

 
 

Sponsoring