DVS wacht top-weekend!

(verslag 12/12/2015)

Nagenoeg alle hoofdteams van DVS boekten allen plichtmatige winsten, waardoor de bovenste plaatsen komend weekend met verve verdedigd kunnen worden en liefst uitgebouwd!

Voor de tweede achtereenvolgende keer speelde het ongeslagen DVS een tumultueuze wedstrijd.. Dit keer was gastheer VIOS (Willemstad)  getergd om DVS bijna letterlijk beentje te lichten. Dat leidde bij een speler van de thuisploeg tot twee maal geel- dus rood- en ontstond een zeer onaangename sfeer. Toch scoorde DVS er al 15 bij rust (VIOS: 8x). De angel was al uit de wedstrijd en DVS kon wederom een grote overwinning boeken: 16-26.
Komend weekend 19 december staan voor de hoofdteams van DVS een heuse “Super Saturday” op het programma. In alle poules staan rechtstreekse duels tussen de lijstaanvoerder en diens volger, op het programma.  DVS-1 sluit die zaterdag zelf af met  de topper tegen Triade, dat de Ambachters op twee punten volgt. Aanvang 16.50 in de Ridderhal, Hendrik Ido Ambacht.

DVS-2 was vrij en speelt komend weekend de laatste (thuis-)wedstrijd van dit jaar tegen RWA-3, dat wel speelde en ook won. Met een wedstrijd tegoed voor DVS hebben beide ploegen evenveel punten. Een heuse topper, dat aanvangt om 15.30 uur in de Ambachtse Ridderhal!

Gedeeld koploper DVS A1 trad aan tegen GKV A2 ,dat momenteel de laatste plaats bezet. Vanaf het begin  was het niveauverschil al duidelijk zichtbaar. Na amper twintig minuten stond het al 9-2 en kon DVS weinig meer gebeuren. Er  werd zelfs nog  de “dubbele cijfers ” gehaald : 8-21! Komend weekend treedt DVS aan tegen die andere koploper: KOAG, dat net als DVS na vijf wedstrijden de volle buit heeft behaald en net als DVS tien punten heeft. Aanvang 13.00 uur in de Ridderhal.

 
 

Sponsoring