Overgang naar digitale wedstrijdformulieren

De korfbalwereld gaat ook met zijn tijd mee en gaat langzaam maar zeker over op digitale wedstrijdformulieren. Dit houdt in dat de papieren versies langzaam maar zeker verdwijnen en straks gaat alles via de app op de mobiele telefoons.
In het wedstrijdkorfbal (DVS’69 1, 2 & A1) is het inmiddels al verplicht. Voor het breedtekorfbal bij de senioren (DVS’69 3 & 4) was het tot nu toe vrijblijvend om de app te gebruiken, maar vanaf 1 december 2015 wordt het daar ook verplicht.
Vanaf 1 januari 2016 zal het digitale wedstrijdformulier ook worden opengezet voor de B, C en de D-teams. Jullie hebben dan een maand de tijd om dit vrijblijvend te gebruiken, voordat het ook bij jullie teams wordt verplicht.
Hierna zullen de E- & F-teams ook een keer overgaan op het digitale wedstrijdformulier. Wanneer daar de datums van bekend zijn, krijgen de coaches dit te horen.


Sportlinked app:
Via de Google Playstore van Android en de Appstore van Apple kan je de app downloaden en een lidmaatschap aanmaken met het emailadres dat bij de bond bekend is. Dit is met name belangrijk voor
-    De aanvoerders van de seniorenteams
-    De selectiespelers uit het 1e  en het 2e in verband met het fluiten van jeugdwedstrijden
-    Coaches van de jeugdteams

De app spreekt vrij voor zichzelf, maar mochten er nog vragen zijn dan kan je altijd contact opnemen met Maurits Mooren en/of Jasper Overbeeke. We zullen jullie vanuit de Technische Zaken verder op de hoogte houden over de ontwikkelingen via de website en de weekbrief.

Namens de TZ,

Maurits Mooren & Jasper Overbeeke

 
 

Sponsoring