Verslag clinic 29 oktober

Donderdag 29 oktober gaf Chris Beuk een Clinic voor onze trainers/sters. De groep waar hij mee ging werken was B1. Het was een grote groep trainers die aanwezig was, leuk voor ons en voor Chris. Het ging vooral om de introductie van het nieuwe korfbal.
Kort gezegd: het draait alleen maar om scoren,de manier waarop maakt niet uit.
Aanvallers moeten dus schieten als ze vrij staan en de verdedigers moeten dit zien te voorkomen (dit is de toekomst). Dat is waar deze avond om ging maar Chris zou Chris niet zijn als hij dit niet op een leuke en goede manier overbrengt op de groep en trainers. Hij deed zelf voor, stelde vragen aan de trainers wat ze zagen als aandachtspunten, liet hun ook meedenken en uitvoeren.

Het was een leerzame avond en na afloop gaf hij oefenstof en een zelfanalyse: wat wil je en waar wil jezelf naar toewerken. Dit moest gekopieerd worden en krijgt iedereen aanstaande donderdag.
Nog even na gepraat met Chris en gevraagd wat hij vond van deze avond en of hij in het voorjaar nog een keer een clinic geven. Daar heeft hij meteen ja op gezegd. Ook staat hij open voor vragen dus schroom niet (mag ook via ons hoor).
Voor de trainers/sters: over een week of 3 willen we even met jullie bij elkaar komen in de kantine van DVS om even met elkaar wat oefenstof door te nemen, we verwachten dan dat jullie ook komen.
Doe er wat mee met wat je hebt geleerd afgelopen donderdag van deze clinic!
Bij deze Chris hartstikke bedankt dat je dit voor DVS hebt willen doen in je toch drukke korfbalbestaan.
Ook bedankt vader van Jordi Donker die voor mij alles heeft gekopieerd en geniet.

Annie Kreuze
Meindert,Dennis en Marc

 
 

Sponsoring