Verslag Schoolsportdag vrijdag 23 mei

 

We hadden zowel 's morgens als 's middags veel mensen om er er een leuke dag van te maken.
Praatje vooraf en daarna 3 onderdelen bij 3 korven waar de kinderen uitleg kregen, 5 minuten per korf en daarna wisselen.
Korf nummer 1 elven, korf nummer 2 beginnen met een meter afstand bij eerst keer raak dan stapje achter uit ,3 keer missen is de volgende aan de beurt.
Sommige kwamen daar best ver mee. Derde onderdeel was 2 korven tegenover elkaar en dan schieten, meestal de meisjes tegen de jongens, bij 5 doelpunten werd er gewisseld.

Er werd afgesloten met een estafette. Dat is altijd een echte wedstijd, dan wil iedereen winnen.
Starten met 2 rijtjes, door een hoepel heen en 's middags  was dat een  trapje waar je door heen moest. Dan voor de korf een bal in een hoepel oppakken en schot op de korf bij; eerste keer raak meteen terug, missen mag je nog 3 keer een poging wagen. Maar meteen raak kon je gelijk terug ..Welk rijtje is het eerst klaar.
Meestal deden we dat 3 keer om een winnaar te hebben.

De laatste groep was 15.15 klaar maar die vonden het zo leuk dat zij met hun lerares nog een partijtje gingen doen.

Miranda Hello, Karin, Etta, Isabel waren er 's morgens, Tomas kwam wat later. Hij had eerst een sollicitatiegesprek voor vakantiewerk hoop dat je de baan hebt gekregen.
's Middags Tomas, Miranda (kwam van een vergadering en bleef ook), Christiaan, Jamie en Marc (hij kwam op het idee van de trapjes). Dat was leuk Marc houden we erin.
Van de scholen kregen we een tablet chocolade met een wikkel erom heen daar stonden een bedankjes van de kinderen plus alle sporten afgebeeld.

Ik wil jullie namens DVS heel hartelijk bedanken voor de hulp en het plezier wat jullie de kinderen hebben gegeven!

Christaan en Jamie hebben examen gedaan en hopelijk horen ze half juni of ze zijn geslaagd!

Iedereen een hele fijne zomervakantie en tot volgend seizoen

Annie Kreuze

 
 

Sponsoring