Speel mee met de VriendenLoterij en word vriend van DVS'69!


De VriendenLoterij steunt organisaties die mensen in Nederland helpen die in hun leven minder geluk hebben gehad, kwetsbaar zijn of om een andere reden onze steun verdienen. 

Draagt u DVS’69 een warm hart toe en maakt u ook graag kans op leuke prijzen? Speel dan mee met de VriendenLoterij. In 2014 heeft de totale prijzenpot een waarde van € 34,5 miljoen met iedere maand kans op tienduizenden prijzen oplopend tot € 100.000,-. 

U speelt mee voor € 12,- per lot per trekking (14 per jaar). De helft van de lotprijs gaat direct naar DVS’69.  Deelname is vanaf 18 jaar. 

Activeer hier uw lot en speel mee 

In de VriendenLoterij is uw mobiele nummer uw lotnummer. Naast de kans op prijzen oplopend tot € 100.000,- maakt u met uw mobiele nummer ook kans op de unieke AutoJackpot! De enige jackpot die niet oploopt met geld, maar met auto’s. 

Meer informatie?
Lees meer over de VriendenLoterij

Bedankje
Voor de leden/niet leden die al meedoen met de VriendenLoterij en de loten hebben gelinkt aan DVS’69 wil ik jullie namens heel DVS’69 bedanken voor het meespelen en natuurlijk veel geluk met het winnen van leuke prijzen!
vriendenloterij

 
 

Sponsoring