Geslaagde cursisten en oproep!


Afgelopen veld- en zaalseizoen hebben er een aantal leden succesvol verschillende cursussen afgerond. Gefeliciteerd allemaal met het behalen van je diploma!

Basisopleiding B (Spelregels, wedstrijdreglementen, e.d.)
- Dennis van Kooten
- Sander Alderliesten
- Jaco van de Ree

Korfbaltrainer 2
- Dennis van Kooten
- Marco Schaap
- Erik van Alphen


Tevens hebben Marco en Dennis al aangegeven door te gaan met Korfbaltrainer 3 om een nog betere coach te worden en wil Sander in de toekomst verder gaan met de arbitrage. Als laatste heeft Theo van der Horst zich opgegeven om de beoordelaarscursus te volgen om scheidsrechters in het wedstrijdkorfbal beter te maken en naar hun hoogste niveau te brengen.
Namens de vereniging kan ik zeggen dat we erg blij zijn met mensen die het leuk vinden om zich in te zetten voor de sport en dit ook voor onze vereniging willen doen! 


Naast bovenstaande opleidingen zijn er nog enkele andere opleidingen beschikbaar die misschien wel in aanmerking komen voor jou om te volgen. Bekijk http://www.knkv.nl/knkv-corporate/opleidingen/ eens, en misschien zie je iets wat jou interesseert.

Als laatste wil ik graag een oproep doen aan (potentiële) bondscheidsrechters/beoordelaars binnen of buiten de vereniging (een familielid/vriend/kennis/buurman/collega) om contact met mij op te nemen als ze interesse hebben om, tegen vergoeding, onder de naam van DVS’69 te fluiten/beoordelen. Ook als je nog de verplichte papieren moet halen heeft de vereniging interesse!
De kosten voor het niet halen van de verplichte hoeveelheid te fluiten/beoordelen wedstrijden bij de bond zijn erg hoog en de vereniging is hard op zoek naar mensen die willen helpen.

Dus, wil je de vereniging helpen of heb je interesse in een opleiding? Neem dan even contact met me op.

Maurits Mooren
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
06-31345314

 
 

Sponsoring