Recreanten tonen vorm


Na de wedstrijden van DVS’69 1 en de laatste 10 minuten van DVS’69 2 was het de beurt aan de recreanten van DVS. Twee volledige teams ter beschikking en een gedreven coach/trainster aan de zijlijn. Karin de Haan en Bas vd Ven hadden een opstelling gemaakt. Waarschijnlijk was dit aan de hand van de laatste training van afgelopen donderdag gemaakt. De beste c.q beloften werden gekoppeld aan de mindere goden en aan de slechtste van allemaal. Zo werd de combinatie Bas vd Ven en Richard van Rijn gevormd. De eeuwige belofte zou later in de wedstrijd een magnifieke doorloper maken en heeft zodoende afstand gedaan van zijn titel. recreanten 15 feb 2014


Een gelijk opgaande strijd werd aan de aanwezige toeschouwers getoond. Mooie doelpunten en minder mooie worpen waren te zien. De wedstrijd was net aan de gang en er werd door Irene gescoord. U moet weten dat dit eigenlijk niet kon. Irene had namelijk iedereen zand in de ogen gestrooid door afgelopen donderdag te melden dat zij niet mee deed. Zij kon dan ook zaterdag geheel ongedekt aanleggen en scoren. Hierna was het gedaan met de pret voor Irene, want haar dames was gewaarschuwd. In beide teams zag je de wil om te winnen. Monique die altijd aanspeelbaar aan de middenlijn is. Jan Frerejan die alle moeite doet om de reus in de leuren te leggen. Jan probeerde zelfs door de reus heen te lopen. Jan moest hierna even bijkomen. Jan Scheurwater, die het bier had laten staan na de door hem gefloten wedstrijd op ASWH. Het moet niet gekker worden, toch. Raymond, die van ouds erg rustig zich in het veld beweegt en de rust in het spel bewaard. Marijke die van alle kanten kan scoren en ga zomaar door. Zaterdag heeft iedereen aangetoond dat de trainingen effect hebben. Er werd beheerst gespeeld. Uiteindelijk werd de stand van 11-11 op de scorebord gebracht door een verschrikkelijke mooie afstandsschot van Elsbeth.
Conclusie aan de eind van de wedstrijd was dat Richard Bol goed gefloten had en dat de recreanten hun huidige goede vorm hadden getoond. 1 maart staat tenslotte de revanche wedstrijd tegen PKC op het programma. Ik ben benieuwd wie er geselecteerd worden voor deze wedstrijd. Een naam weet ik zeker, die niet uitgenodigd wordt. De beste man is van goede wil, maar hij kan echt niet korfballen. Gelukkig weet hij dat zelf ook.
Verder valt te vermelden dat het echt gezellig en leuk is binnen de recreanten groep en dat we veel van elkaar weten. Zo was het Annet die nog wist dat Willem bij de kaakchirurg was geweest afgelopen donderdag. Opzettelijk liep zij tegen Willem op en plaatste zij een aardige koekie tegen zijn linker kaak. Willem moest hierna dan ook even afhaken. 

Tot de volgende keer,
Uw verslaggever

 
 

Sponsoring