Verslagen F1 dd 18/01 en 25/01


DVS’69 F1 - PKC/Hagero F3    18 januari 2014
Na de vorige keer net gewonnen te hebben van PKC gingen we met veel zin deze wedstrijd in. We waren vandaag weer gezellig met zijn vijven. Vier lekkere ondeugende meiden ( Laura, Eva, Jose en Mila) en een minimonstertje (Martijn). Wat een superteam is dit,zeg. Ze winnen elke wedstrijd en vormen een heel leuk team met elkaar! Het enthousiasme van deze kinderen, de trainers die de kinderen goed motiveren en de ondersteuning van de ouders op de tribune, echt geweldig!Jose wist als eerste er twee in te schieten. 2-0.Daarna maakte Eva twee mooie doelpunten. 4-0! Even verslapte de aandacht van de kinderen waardoor de tegenpartij er 1 mocht maken. Eindstand 4-1. 

Ventura Sport F1 - DVS’69 F1   25 januari 2014
Dit keer speelden we in Strijen, maar deze keer was Martijn er niet bij. Hij moest afzwemmen voor diploma A. (Gefeliciteerd Martijn!). De meiden gingen wat soft van start waardoor we bij rust met 1-0 achterstonden. Remy en Isabel gaven een flinke peptalk in de rust, waardoor de meiden er flink tegen aan gingen. Achter elkaar scoorden:Laura, Mila, Eva en Jose. Eindstand 1-4!
Bij de strafworpen scoorden wij er drie en de tegenpartij ook. Alleen wij deden ze onderhands en dat konden ze bij de tegenpartij nog niet!!

 
 

Sponsoring