Verslagen E1 en F1 dd 7/12 en 14/12


DVS’69 E1- Vitesse E2  07-12-2013
Zonder Henk (nog steeds ziek) maar met super invaller (of eigenlijk gewoon vaste kracht) Zoe en reserve Evie  gingen we van start. En ja , er valt gewoon weinig te melden. We speelden een super wedstrijd!. Er zit een duidelijk stijgende lijn in deze E1. Met dank aan de trainers en de fanatieke ouders op de bank! Al vrij snel wist Sander Baan te scoren. Daarna kwam Vitesse nog terug tot 1-1. Vanaf toen was het gedaan, zowel Sander Baan en Nijnke scoorden nog en da resulteerde in een 3-1 overwinning. We creëerden heel veel kansen(oké , scoren doen we nog iets te weinig) helaas konden we niet altijd goed het mandje vinden. Maar toch weer gewonnen!

Vriendenschaar E1- DVS’69 E1 14-12-2013
Voor deze wedstrijd reisden we helemaal naar Bodegraven af. Van te voren toch maar even aan de scheidsrechter gevraagd op welke lijnen we moesten letten want dat is soms toch best nog moeilijk. Henk was weer helemaal beter, maar nou was Marit afwezig. Gelukkig kwam onze Zoe, na eerst  een helft met de E2 gespeeld te hebben, met haar ouders en broertje snel ons team versterken. Dit keer hadden we Inge als coach omdat zowel Richard als Christiaan zelf moesten spelen. We gingen voortvarend van start, Henk scoorde maar zijn doelpunt werd om onduidelijke redenen afgekeurd. Jammer maar we houden de moed erin! Na de 1-0  scoorde Henk gewoon nog een keer en dit keer telde hij wel! Na de 2-1 scoorde Sander Baan 2-2. We waren even goed als de tegenstander alleen zij scoorden wat meer. Bij een 5-2 achterstand maakte  Sander Baan er 5-3 van en dat was ook de eindstand. Ondanks het verlies hebben jullie supergoed gespeeld jongens en meisjes!!!

PKC F3- DVS’69 F1 14-12-2013
Altijd moeilijk, spelen tegen PKC. Maar voor onze nog steeds onverslagen F1 niet hoor. Sinds de zomervakantie is er geen wedstrijd verloren en nu ook weer niet. We waren er allemaal. Mila en Martijn waren niet helemaal in goeden doen maar we hebben allemaal weer reuze ons best gedaan. En ja hoor, met 1-3 gewonnen. Volgens Martijn hebben Laura, Eva en Jose gescoord maar dat wist hij niet meer zeker....... Super gedaan F1!!

 
 

Sponsoring