DUO-verslag van E2 nr. 2


Hallo allemaal, u heeft ter lang op gewacht maar hier is dan het DUO verslag van E-2:
In duel 3 traden Ilse-Shenna- Kim- Zoe- Tamara EN gastspeler Sander Baan tegen Ten Donck E2, in Ridderkerk. Edwin was er niet, Ilse R was er dit keer ook niet bij maar Sander Hello onze coach gelukkig wel en ….natuurlijk ook weer ouders die kwamen aanmoedigen  Bij ons zaten de slaapzandjes nog in de ogen, omdat we de avond ervoor Sinterklaas en zijn Pieten in de kantine op bezoek hadden en we eigenlijk een beetje te laat in bed lagen. Ten Donck was me toch sterk, we konden ze in het begin helemaal niet volgen en we stonden na het eerste kwart al snel 5 doelpunten achter. Gelukkig maakte Zoe nog 5-1. Het begin van het tweede deel was al beter want Zoe maakte zelfs twee maal een doelpunt!! Helaas scoorde Ten Donck ook weer twee maal zodat het 9-3 bij rust was. Na de "grote" rust kwam Sander Baan ons helpen, die komt uit E-1 en is het hogere tempo al wat gewend. Allebei de teams scoorden twee maal, Sander en Kim voor ons (11-5) . In het laatste deeltje gaf Sander het goede voorbeeld door weer twee maal achter elkaar te scoren, net als Zoe eerder in de wedstrijd! Toen stond het dus 11-7. De tegenstander scoorde nog twee maal, maar Kim scoorde ook nog voor ons zodat wij gewoon konden zeggen dat we het laatste deeltje hadden gewonnen! Eindstand 13-8. De strafworpen deden we aardig maar ook nu scoorden de Tendonckertjes weer meer: 4-2  

In duel 4 traden Ilse-Shenna- Zoe-Jasmijn en Arinde aan tegen Thor E1. Verdorie weer een E1- en die hadden ook weer jongetjes! Maar goed als we daaraan wennen dan wordt het uiteindelijk weer gemakkelijker. We waren er allemaal, Sander en Edwin, maar ook Tamara en haar pa (plus andere ouders) op de hoge tribune in de Sophiahal. Het was een leuke tegenstander en goede scheids (Gerda!), Het begin was al spannend: Shenna maakte een doelpunt!  Het was 1-1 na het eerste kwart. Daarna scoorde Thor (die komen helemaal uit Rotterdam) twee maal, wij 1 maal via Kim. Dus in de grote rust stond het (tellen jullie mee?): 2-3.  Na rust kwam Jasmijn ons enthousiast versterken voor haar tweede tien minuten van het seizoen. Jas mijn gaat steeds beter wennen en rennen: goed hoor en ze krijgt al kansen!  Hier hadden we gewoon een beetje pech en scoorde dat vervelende Thor vier maal. In het laatste kwartje (geen eurocent, maar laatste deel) deed Arinde mee en die pakte ook al veel ballen uit de lucht gaf een mooie bal aan Shenna die Shenna scoorde. We deden zo goe ons best dat we nog twee maal scoorden en Thor lekker niet. Dus ook nu wonne we dat laatste deeltje gewoon!  Jaja, jullie hebben nog niet de naam van Zoe gehoord. Als die weer gaat scoren dan komen we nog dichterbij!!! (sliep ze nou in het veld ??? :-)  nee hoor gewoon lukte het dit keer niet, volgende keer beter).  De strafworpen gingen heel goed. Sommige kinderen nemen de bal al "onderhands": knap hoor!  Jasmijn en Arinde scoorden, evenals Tamara (die support haar team ook als ze niet hoeft te spelen en dan mag ze meedoen om strafworpen te nemen!!!. We wonnen de strafworpen met 7-2!

Volgende wedstrijden: 14-12 tegen Trekvogels in Rotterdam (Ilse R en Tamara doen ook weer mee) en dan de laatste dit jaarop 21-12 tegen Spirit in de Sophiahal (Jasmijn- Arinde doen weer mee)

 
 

Sponsoring