Verslagen E1 en F1 dd 16/11 en 23/11

 

Korbatjo F1- DVS’69 F1   16 nov. 2013
Terwijl Sinterklaas in Groningen ons land binnenkwam, moesten wij spelen in Oud- Beijerland. Alle teamleden waren aanwezig, alleen onze coach Remy moest zelf een wedstrijd spelen. Gelukkig had Isabel twee prima assistent-coaches in de vorm van Sander (Martijns grote broer) en de grote zus van Eva. Fijn dat jullie hielpen hoor.
Het was voor ons doen best een moeilijke tegenstander. We moesten flink aan de bak en hadden nog veel meer doelpunten kunnen en moeten maken. Gelukkig scoorden Jose en Laura. Mila en Eva bleven proberen om ook raak te schieten en Martijn rende de longen uit zijn lijfje. Het bleef bij een 0-2 eindstand. Bij Korbatjo hadden ze waarschijnlijk een belangrijke wedstrijd want ze waren spandoeken aan het ophangen en ze zetten hele grote geluidsboxen neer. Wat een geluid kwam daaruit zeg, de papa’s en mama’s konden elkaar op de tribune niet meer verstaan. Maar het was wel gezellig die muziek tijdens de wedstrijd.

DVS’69 F1 – Ventura Sport F1  23 nov. 2013
En ja hoor, daar waren we weer. Dit keer zonder Mila maar Henk kwam weer meespelen. Nadat we ons warmgelopen en – gschoten konden we weer aan de wedstrijd beginnen. De tegenstander was dit keer best groot en goed. Het ging eigenlijk gelijk op. Martijn speelde weer 10 minuten en toen kwam Henk er voor hem in. Eva wist gelukkig te scoren en Henk deed dat ook. Zo eindigde deze wedstrijd net als vorige week in 2-0. Tot nu toe alles nog gewonnen, meisjes en jongens Ga zo door!

DVS’69 E1- KCR E1 23 nov. 2013
Onze tweede wedstrijd van het zaalseizoen,. De eerste wedsrijd hadden we gewonnen, dus vol goede moed traden we aan in de Sophiahal. Helaas nog steeds zonder Maaike maar gelukkig hadden we Zoe als goede vervangster. Al snel merkten we dat de tegenstander erg sterk was, en dan laten wij de kopjes hangen en geven al snel de moed op. Dat is jammer. We stonden al vrij snel met 0-5 achter. Marit scoorde nog 1-5. Na de rust speelden we een stuk beter en lieten we nog maar twee doelpuntjes door. De eindstand was dus 1-7. Niet de moed opgeven, dames en heren!!

 
 

Sponsoring