DUO-verslag van E2!!!!!


Hallo allemaal,
E2 meldt zich weer aan het front en melden een nieuwtje: naast Ilse H, Kim, Shenna en Zoë verwelkomen we liefst VIER nieuwe kids die mee gaan doen in de zaalcompetitie: Ilse R, Tamara, Jasmijn en Arinde. Allen hebben al meegetraind op het veld en gaan nu voor het “echie” meedoen! Met zijn allen hebben we er voor gekozen dat om de wedstrijd twee nieuwe kids (in duo’s voorlopig) de eerste wedstrijdminuutjes gaan maken!
In de zaal gaan we daarom zogenaamd “duo-verslagen” maken: dus TWEE wedstrijden in 1 verslag zodat alle kids aan bod komen in het stuk! Een unicum, denken Sander en Edwin :)

1e wedstrijd 9/11: DVS E2- Reeuwijk E2 uitslag 4-11 (1-6)
Helaas was Shenna geblesseerd aan haar voet, maar konden daarom Ilse R en Tamara meteen hun eerste speelminuten maken en hoefden zie niet te wachten tot de tweede helft. Leuk dat Shenna met haar moeder wel kwam kijken!
Reeuwijk had twee jongens (jammer, want op het veld hadden ze er maar eentje!), dus dan is het altijd wat ruwer voor onze meiden!
Kim was er eerst nog zenuwachtig van maar liet zien dat ze juist wel heel goed een jongen kan verdedigen: goed hoor! We kwamen met 0-2 achter maar Zoë bracht meteen de spanning terug. Tamara deed het hartstikke goed en merkte dat het al best veel lopen was!
Helaas werd het 1-3 en daarna ging Ilse R het proberen (de “R” is van Robijns; Ilse H is de “H” van Huijgen hebben we m nog?). Ilse R rende er op los en merkte ook dat het best lastig is om goed te staan bij het verdedigen. Je zag dat Reeuwijk gewoon al ietsje langer korfbalde. Bij rust stond het 1-6.
Eigenlijk was na rust hetzelfde. Tamara en Ilse raakten steeds meer gewend en krijgen zelfs al kansjes: prima! Reeuwijk had een kleine meid die goed schoot zeg! Gaan we ook doen, en dat deden we ook: Zoë maakte liefst drie goals erbij en zo verloren we wel maar hadden we mooi toch vier doelpunten gemaakt.
Enne… Ilse H hield iedereen voor de gek: ze doet alsof de tegenstander kan schieten maar als Sander en Edwin roepen dan staat ze er best vaak weer net op tijd bij om te verdedigen haha.  
De strafworpjes won Reeuwijk: 1-4.

2e wedstrijd  23/11: DVS E2- ZKV E1 uitslag 3-7 (0-5)
Gelukkig was Shenna er weer en gingen Jasmijn en Arinde hun eerste speelminuutjes maken in tweede helft. Tamara was er ook gewoon bij om aan te moedigen hoewel ze dit keer niet zou spelen: fijn hoor!
Ze keken hun ogen uit in het eerste helftje. Ook hoe ZKV ook met twee jongetjes kwam en wij dus weer de hesjes aan moesten. Het was lastig want de jongetjes maakten zo’n beetje alle doelpunten (0-5 halverwege)
Na rust ging het beter. Jasmijn begon en gooide er een hoop energie tegenaan: daardoor kreeg ze al echt een paar kansjes! Ze heeft er echt zin in en dat is leuk om te zien! Ook maakte Kim een doelpunt en ook Zoë: 2-5!
Arinde, die toch gekomen was ondanks haar moeders verjaardag (super cool!), kon daarna Jasmijn afwisselen en dat ging ook goed: ook zij kreeg kansjes en ving ook goed de ballen! Zoë maakte nog een doelpunt en zo hadden we er toch weer 3. Helaas had SKV er 7, maar wij hadden de tweede helft gewonnen!
De strafworpen wonnen we dit keer: 4-2!

Volgende wedstrijden: 30/11 Ten Donck- DVS E2 (Ridderkerk) en 7/12 DVS E2 – Thor E1 (H.I.Ambacht-Sophia)

 
 

Sponsoring