Verslagen E1 en F1 dd 9 november


DVS’69 F1 – Sporting Delta F2 09 november 2013
Nadat we op het veld ongeslagen kampioen zijn geworden, waren we tot op het bot gemotiveerd om zo door te gaan.  De tegenstanders waren we op het veld al twee keer tegengekomen dus we hadden er wel vertrouwen in. Helaas was Eva afwezig. Voor Martijn was het de eerste keer dat hij in de zaal speelde, dus best wel even spannend. Henk kwam ons versterken. Al vrij snel scoorde Jose en daarna Mila, toen Jose weer, daarna Henk en toen Milaweer. De tegenstander scoorde ook en het was 5-1. We gingen gewoon verder dus Henk scoorde weer en daarna Mila twee keer.  Ook de tegenstander wist de korf te vinden en zo werd het 8-2. Jose wilde ook nog een keer scoren en maakte er een mooie 9-2 overwinning van!
Goed gedaan, meiden en jongens. Ga zo door. En Henk, bedankt voor het invallen(hij is meteen vastgelegd voor nog twee wedstrijden!).

DVS’69 E1- Nieuwerkerk E2 09 november 2013
De eerste wedstrijd van het zaalseizoen, altijd weer even wennen! Helaas moeten wij het voorlopig zonder Maaike doen, we missen haar!! Sterkte meid  we vonden het heel leuk dat je even kwam kijken! Marit was ook nog afwezig, maar gelukkig wilde Zoë graag invallen en ook Manon zat als invaller op de bank. 
Na een gedegen warming-up in de vorm van plaatjes ruilen en donderjagen, gingen we aan de bak. Het was een hele goede wedstrijd, we waren in vorm, speelden goed samen en gingen voor elke bal. Nikki had een superdag, die legde er vandaag 6 in het mandje. Goed he?! Sander Baan wilde niet achterblijven en scoorde er ook 1. De tegenstander scoorde drie keer. Dus dat resulteerde in een 7-3 overwinning voor ons! Geweldig gespeeld, dames en heren!
Een complimentje voor jullie allemaal! En een bedankje voor Zoë die echt supergoed ingevallen is en voor Manon die op de bank zat!

 
 

Sponsoring