Verslagen E2 dd 5/10 en 28/9


Spirit E1- DVS E2   05 oktober 2013
uitslag 2-1 (rust 0-1)

Helaas zonder Zoë, maar gelukkig dankzij Eva uit de -F konden we afreizen naar Vlaardingen. Ook Sander kon mee omdat zijn wedstrijdje niet doorging. Eenmaal in Vlaardingen, tsjonge, wat was dat veld goed verstopt zeg, het lag gewoon in een woonwijk!
Spirit had vier “stevige”meiden en die wilden graag met hesjes spelen (om te wennen als ze tegen jongens speelden…).
In het eerste kwartje ging het gelijk op: 0-0. In het tweede kwartje probeerden we echt een keer de doorloop te doen en dat lukte: we probeerden het allemaal maar Shenna lukte het te scoren! Oei. Rust. 1-0 voor. We waren best al moe. Gelukkig even zitten in de zon (jaja wij wel) met wat limonade….
Na rust ging het al wat moeizamer. Het lukte wel wat beter niet steeds in de drukte te gooien, maar naar de zijkant. Maar Spirit lukte het meer de bal te vangen-gooien-schieten-vangen-schieten. We kwamen steeds moeizamer vrij maar kregen wel kansjes. In de laatste 10 minuten was de koek op, we werden allemaal moe (wij van het actieve coachen haha) en Spirit kreeg veel meer kansjes. We raakten ook beetje onze tegenstanders kwijt. Het werd eerst 1-1 en helaas vlak voor tijd 2-1. Dat konden we niet meer goed maken helaas. Wel hadden we nog een grote kans, maar we gingen te gehaast schieten. De strafworpen wonnen we wel; 7 voor ons en 3 voor hen en wij allemaal gescoord: dus: goed gedaan Kim, Ilse, Shenna en Eva!

DVS E2 - KOAG E4  28 september 2013
uitslag 5-3 (rust 3-1)

KOAG kwam zomaar met twee boys opdraven dus we dachten dat het een lastige ochtend zou worden! We begonnen toch goed! Shenna en Kim scoorden in het eerste kwartje al!. Na de 1 minuut rust scoorde KOAG ook pardoes, maar Zoë scoorde meteen ook weer een afstandschot. Met een 3-1 voorsprong lieten we ons de limonade halverwege goed smaken. Kim had er nog meer kracht van gekregen want die scoorde snel een mooi afstandschot. Toen werd het weer 4-2, en scoorde Kim opnieuw, knap hoor! In het laatste kwart scoorde KOPAG nog wel keer, maar was het 5-3. We schrokken ons rot, omdat de schedisrechter eerst zei dat het gelijkspel was geworden. Gelukkig had Edwin alles opgeschreven en was de coach van KOAG ook sportief en die zei dat ze gewoon verloren hadden. Het was ook gewoon een leuke wedstrijd! Ilse ,Kim en Zoë scoorden de “strafworpen” (maar dat doen we nog gewoon met een kort afstandschotje!). De strafworpen won KOAG net, want zijn scoorden er 4; nou ja, dat hadden ze ook wel een beetje verdiend :)

 
 

Sponsoring