Verslagen E1 en F1 dd 21/9 en 28/9


Sporting Delta F2 – DVS ’69 F1  21 september 2013
Het was een koude zonnige ochtend en we hadden er zin in. Eva kon er vandaag niet bij zijn, maar gelukkig was Henk bereid om zijn oude team te komen versterken. Heel veel is er over de wedstrijd niet te vertellen, we speelden gewoon heel erg goed. Het samenspelen ging goed en het verdedigen geweldig.
Okay, eerlijk gezegd hebben we nauwelijks verdedigd want eigenlijk waren we continu in de aanval. Na de rust zette de tegenstander hun superspeler in, maar helaas voor hen, dat hielp lekker niets!Mila heeft 5x gescoord en Jose scoorde er 4! Toen stond het 0-9 voor ons. Een jongetje van Sporting Delta scoorde er toen ook 1, maar dat was in de verkeerde korf. Eigenlijk dus 0-10 voor ons maar dat vonden we zo zielig dat we hun dat ene doelpuntje maar hebben gegeven. De eindstand was dus 1-9. Goed hè!
Trouwens Martijn heeft voor het eerst 2 x 10 minuten kunnen spelen. Knap hoor, ventje!
En Henk bedankt voor het meedoen, dat was weer ouderwets gezellig!

Korbatjo F1- DVS’69 F1  28 september 2013
Een kort verslag want doordat Martijn er door zijn benauwdheid niet bij kon zijn, heb ik niks van de wedstrijd gezien. Ik weet wel dat ze weer gewonnen hebben en wel met 0-5. Goed gedaan hoor en nu gewoon goed doorgaan dan worden we vast Kampioen!!!!

ADO E1- DVS’69 E1  21 september 2013
Vandaag mochten we eens wat later spelen, zodat sommigen van ons konden uitslapen. Om half 11 gingen we pas richting ’s Gravendeel. De vorige wedstrijd hadden we verloren van hun en dat was een vrij pittige wedstrijd geweest. Tot de tanden toe gewapend begonnen we aan onze wedstrijd. Helaas zijn zij gewoon erg goed en wij gewoon ietsje minder. We werkten wel redelijk hard, maar konden toch niet voorkomen dat we met 7-0 verloren. Helaas, dit veldseizoen gaat het gewoon niet zo geweldig, maar we blijven doorzetten, hè jongens en meiden!

DVS ’69 E1 – Movado E1  28 september 2013
Op deze koude zaterdagochtend mochten we onze krachten meten met de jongens en meisjes van Movado. We hebben heel goed gespeeld, sommige kids zie je groeien dit seizoen. De goede trainingen van Richard beginnen zo onderhand hun vruchten af te werpen. We stonden 0-2 achter toen Sander Baan scoorde en dat deed hij weer toen we 1-5 achter stonden. Bij een 2-6 achterstand scoorde Nikki ook nog even. Helaas scoorde Movado ook nog en zo verloren we met 3-7. Jammer hoor, volgende zaterdag beter!!

 
 

Sponsoring