Verslagen 14 september


DVS ’69 F1 – Sporting Delta F2

Vorige week hadden we een super wedstrijd gespeeld en met 14-0 gewonnen.Vandaar dat we er weer veel zin in hadden om vandaag te gaan korfballen.Martijn was er gelukkig weer bij. Dit keer was Eva er niet, maar Amber uit de E1 wilde wel met ons meespelen.  Het ging heel goed. We speelden goed rond en speelden goed over. Na 10 minuten was Martijn op, hij werd vervangen door Amber. Al snel wist Jose de korf te vinden. 1-0! Niet lang daarna wist Amber twee keer te scoren dus 3-0!!!Mila zorgde met een mooi afstandsschot voor de mooie eindstand 4-0!
Goed gedaan allemaal en Amber bedankt!

DVS’69 E1- ADO E1

De eerste wedstrijd hadden we op het nippetje verloren met 4-3 (Terwijl veel ouders dachten dat we gelijk gespeeld hadden!). Rens zou er vandaag niet bij zijn, maar was er gelukkig toch wel. Henk was er echt niet maar gelukkig wilde Melissa ons wel uit de brand helpen. Als snel bleek de tegenstander een tegenstander van formaat te zijn. Echt groter waren ze niet, maar wel sterker en beter en ook wel een beetje gemener. Er werd wat afgeduwd en met de ellebogen gewerkt.De doelpunten lieten niet lang op zich wachten, en al gauw was er een stand van 0-5. Dat liet Sander Baan niet op zich zitten en hij wist te scoren, 1-5.Het spel ging weer verder en terwijl Rens tegen de grond werd gewerkt, wist Marit toch nog de bal in het mandje te leggen en zij zorgde voor de 2-5 eindstand.
Toch goed gewerkt allemaal en zaterdag 21 sept. moeten we weer tegen ADO en dan zullen we ze eens een poepie laten ruiken (althans dat hoop ik!).
Melissa bedankt voor het meespelen!

DVS E2 - Reeuwijk E2
4-2 (1-1)
Hallo allemaal, graag stellen Sander en Edwin graag de E2 aan jullie voor: Ilse, Kim, Shenna, Zoë , en wij speelden dan eindelijk onze eerste wedstrijd. Jammer dat Sander er niet bij kon zijn!
Vorige week ging het niet door omdat Ilse geblesseerd wad. Nu kon Ilse weer mee doen maar had een meisje van tegenstander Reeuwijk haar enkel geblesseerd.
We wilden graag spelen en mocht een grotere jongen meedoen, als die maar niet teveel zijn best deed ( nietwaar Zoë?). Reeuwijk had drie meiden maar die waren niet veel groter dan wij. Toch maakte een meisje van hun een afstandschot bijna vanaf de achterlijn. Mooi hoor, maar niet voor ons! Gelukkig maakte Kim in het eerste "kwartje" ook een mooi afstandschot: ons eerste doelpunt! Shenna was niet zo lekker maar volgde haar dametje erg goed. Voor  Ilse was het ook wennen, maar ze wil maar wat graag op die hogere korf schieten!
Na de limonade ging het super Zoë en Kim (2 maal) scoorden en stonden we zomaar met 4-1 voor! Aan het einde liet die ene jongen van Reeuwijk zich toch even zien, hij had zo lang zijn best gedaan Zoë aanwijzingen te geven en niet al te zeer zijn best te doen, dat we eigenlijk hem dat doelpunt gunde: 4-2 eindstand.
De strafworpen gingen goed: allemaal gescoord totaal zelfs 5 en Reeuwijk eentje!

Groeten en tot volgende week!

 
 

Sponsoring