Opleidingen

 

Hee DVS’ers!
Sinds lange, lange, lange, tijd geeft DVS’69 jou de mogelijkheid je vaardigheden op korfbalgebied te vergroten. Hierbij moet je niet alleen aan een functie als scheidsrechter denken, maar ook als trainer of als scheidsrechter-beoordelaar.

Even een paar opleidingen onder elkaar:
Scheidsrechteropleiding: Vind je het leiden van een wedstrijd interessant? Of moet je van DVS verplicht wedstrijden fluiten en vind je dat je wel moet weten waar je mee bezig bent? Dan kan ik je aanraden om een scheidsrechtercursus te doen. De cursus houdt in dat je de spelregels onder de knie krijgt en je leert de basis van hoe je moet fluiten. Wil je daarna verder groeien tot KNKV scheidsrechter? Dan ligt deze mogelijkheid nog geheel open.
KNKV-beoordelaar: Aan deze cursus wil ik even iets meer aandacht besteden. Helaas heeft DVS nog geen KNKV-beoordelaar. DVS als vereniging heeft verplichtingen om een quota te halen voor het fluiten van wedstrijden, maar ook voor het beoordelen van wedstrijden. Halen we dit quotum niet, dan kost dit DVS geld. DVS zal dus erg blij zijn als iemand deze cursus gaat doen 

Maar wat houdt de cursus in?
Het KNKV wil de kwaliteit en kwantiteit van de KNKV-scheidsrechters verhogen. De KNKV-beoordelaar is nodig bij het beoordelen van het functioneren van een KNKV-scheidsrechter. Het doel van de opleiding tot KNKV-beoordelaar is de cursist inzicht te geven in de voorwaarden die nodig zijn om een scheidsrechter te kunnen beoordelen, na afloop van de beoordeling de bevindingen met de scheidsrechter te kunnen bespreken en een beoordelingsrapport te kunnen invullen.
Trainingsopleiding: Vind je het leiden van een team interessant? Wil je dat jouw team wedstrijden gaat winnen en heb je de drive om een team naar de top te helpen en het beste uit spelers en het spel te halen? Dan kan ik de trainingscursus aanraden. Het doel van de cursus is om de didactische vaardigheden te ontwikkelen. De vaardigheden zijn de basis van het goed overbrengen van de korfbalinhoud.
Meer informatie is te vinden op de site van de KNKV:
http://www.knkv.nl/knkv-corporate/opleidingen/

Heb jij interesse in één (of meerdere) van de bovenstaande cursussen of nog verdere vragen?
Dan kan je mij altijd bereiken!
Groetjes,
Maurits
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
0631345314

 
 

Sponsoring