Recreantennieuws
Recreanten DVS'69
Het nieuwe jaar is aangebroken, alles begint weer van vooraf aan, na ons toch  wel redelijk volgegeten te hebben met allerlei lekkernijen, zijn we misschien wel aangekomen of was er een lichte groei bij sommigen zichtbaar.
Toch na een periode van rust genoten te hebben zijn onze trainingen in de zaal voor de recreanten weer begonnen. Op donderdagavond 4 januari 2013 was het onze eerste avond dat we weer aan het trainen waren geslagen. Ook deze avond was er een goed voorbereide trainingsoefening uitgezet. De aanwezige personen waren geconcentreerd bezig met het uitvoeren van de oefeningen of opdrachten. Na een uur heerlijk getraind te hebben waren de meeste voldaan, betreffende het beoefenen van een kleine conditietraining, het aanleren van afstandschoten, de doorloopbal en vele andere vormen.


Rond de klok van half tien had een kleine groep (Door Vriendschap Sterk) afgesproken in de kantine van onze vereniging om het nieuwe jaar in te luiden met een drankje en een hapje (gesponsord door de Plus Volgerlanden) onze dank hiervoor.
Tevens wensen wij dan ook iedereen veel succes en veel sportief korfbal plezier met de hervatten van het aankomende seizoen 2013.
Een recreant.


 
 

Sponsoring