Bol.com


De site van DVS'69 heeft een banner (advertentie) van bol.com. Middels deze link kunnen we op een heel eenvoudige manier geld verdienen voor de vereniging. Door op de link te klikken kom je op de website van Bol.com waar je gewoon je aankopen kan doen. Doordat je via de link op de DVS-website er bent gekomen, krijgt de vereniging een commissie over het aankoopbedrag. De hoogte van deze commissie hangt af van het type product en ligt tussen de 2,5 tot 10% !!!

 

Hoe gaat het in zijn werk?
Wanneer je van plan bent om producten op Bol.com te bestellen, ga dan eerst naar de website van de vereniging: www.dvs69.nl . Daar staat linksonder een link naar bol.com. Door op deze link te klikken kom je op de website van Bol.com. Hierop kan je gewoon je bestelling plaatsen en deze ook afronden. Doordat er een bestelling is geplaatst via de link op de DVS-website zal de vereniging hiervoor de commissie ontvangen.
Bij de bestelling op Bol.com kan je gewoon je eigen inloggegevens gebruiken/aanmaken. Je hoeft geen apart DVS account aan te maken.

We hoeven er verder als leden niets aan te doen om geld te verdienen voor de vereniging! Het enige is dat wanneer je gaat bestellen bij bol.com je eerst even naar www.dvs69.nl moet gaan om vervolgens daar op de link te klikken.

Meer is het niet! Vertel het dus ook aan je opa, oma, oom, tante, buren, vrienden en bekende om ze aan te sporen dit ook te doen, want dan levert het meer op voor de vereniging! Zeker met de aanstaande feestdagen zouden we met elkaar een leuk geldbedrag voor de vereniging kunnen binnenhalen!
 
 

Sponsoring