Jeugdzaken verkoopt 2de handsspullen

 


Heeft u thuis ook nog goede sportschoenen en sportkleding staan of liggen welke niet gebruikt worden? Weet u niet wat u er mee aan moet, omdat het eigenlijk nog te goed is om weg te gooien?
U kunt DVS’69 ermee helpen. Jeugdzaken gaat deze sportspullen voor u verkopen. Jeugdzaken wil graag de opbrengst hiervan investeren in de DVS-jeugd. Nieuwe korfbal materialen aanschaffen, spetterende korfbalactiviteiten organiseren en alles wat nodig is op en om het korfbal veld. U bepaalt de prijs waarvoor het verkocht moet worden. Jeugdzaken zal daar minimaal 2,50 euro aan overhouden. Natuurlijk kunt u ook de sportschoen c.q sportkleding doneren aan DVS’69 en Jeugd Zaken zal trachten het te verkopen. Zo komt de verkoopprijs in zijn geheel toe aan Jeugdzaken. Mochten de sportschoenen c.q sportkleding niet verkocht worden binnen een jaar, dan krijgt u deze gewoon terug.
Hoe kunt u de vereniging hierbij helpen? Een(1) keer per maand zal Jeugdzaken in de kantine een verkoop houden van 2de hands sportspullen. Wellicht liggen hier de nieuwe sportschoenen voor uw zoon of dochter tussen. Vaak zijn kinderen, voordat de sportkleren versleten zijn, al zo gegroeid dat de kleding te klein is geworden. De sportkleding en sportschoenen kunnen dan een tweede leven gaan leiden en zo bespaart u weer de nodige euro’s.
De verkoop data wordt in de weekbrief kenbaar gemaakt.
Indien u verkoopbare spullen heeft, kunt u dit melden aan via een mail te versturen aan: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Jeugd Zaken ziet graag uw sportkleding of sportschoenen tegemoet.

 
 

Sponsoring