Scheidsrechterscursus

 

Beste DVS’ers,
DVS start na enige tijd weer met het aanbieden van een scheidsrechterscursus. Bij deze cursus leer je de spelregels (verder) kennen en gaan we in de praktijk aan de slag. Aan het einde van de cursus kan je jezelf jeugdscheidsrechter noemen. Vind je het leuk en wil je graag verder? Dan is deze cursus een goede basis om verder te groeien tot KNKV-Scheidsrechter.
Wat houdt de cursus in? Eerst ga je de spelregels onder de knie krijgen. ‘Wat?! Leren? Die regels ken ik toch ondertussen wel? Ik ben elke week bij de korfbal te vinden’, denk je. De meeste waarschijnlijk wel, maar het zal je nog verbazen wat voor interessante spelregels er soms tussenzitten die je nog niet kent.
Vervolgens krijg je hier een examen over. Niet bang zijn, het examen is goed te oefenen en goed te doen, en ik twijfel er dan ook niet aan dat jullie dit allemaal gaan halen.
Daarna gaan we in de praktijk aan de slag. Je krijgt wedstrijden toegewezen en hiermee kan je gaan oefenen. Bij deze wedstrijden zal iemand aanwezig zijn die commentaar geeft. Denken jij en de beoordelaar dat je er klaar voor bent, dan leg je een praktijkexamen af en ben je uiteindelijk officieel jeugdscheidsrechter!

Aangeboden voor leden vanaf 15 jaar.
http://www.knkv.nl/knkv-corporate/opleidingen/arbitrale-opleidingen/
Heb je vragen of wil je je aanmelden?
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
0631345314

Uiteraard kan je me ook aanspreken als je me op het veld tegenkomt.
Groetjes,
Maurits

 
 

Sponsoring