Zomerdag

 

Beste leden en ouders,


Op zaterdag 10 september 2011 vindt de „Zomerparkdag‟ plaats. Beter bekent als de zomerdag.
Vele organisaties en verenigingen presenteren zich tijdens de Zomerparkdag aan het publiek. Daarnaast kunnen kinderen op de speelgoedmarkt hun oude speelgoed aan de man brengen en zijn er volop terrassen, muzikanten, culturele optredens, een skate-event en een grote braderie, die loopt van de Tesselschadestraat naar de De Schoof.
Uiteraard is DVS ‟69 ook van de partij. Op de parkeerplaats voor de Ridderhal zal de DVS jeugd gevraagd worden een demonstratie te geven en hun enthousiasme voor het korfbalspelletje over te brengen aan het publiek. Daarnaast zal er een DVS-kraam ingericht worden waar het publiek terecht kan voor meer informatie over onze korfbalvereniging. De Zomerparkdag gaat om 10.00 uur van start en eindigt rond 17.00 uur.
Ik ben op zoek naar enthousiaste leden en ouders, die bereid zijn enkele uurtjes onze kraam te „bemannen‟ en vragen van het publiek te beantwoorden. Ben jij diegene die DVS een warm hart toedraagt? Meld je voor 3 september 2011 aan bij Monique van Rijn via het volgende mailadres; Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Heb je voorkeur voor een bepaald tijdstip? Geef dit aan in je mail.


Wij zien jullie aanmelding graag tegemoet.
Jeugdzaken DVS
Monique van Rijn

 

 
 

Sponsoring