Popkoor Reflax repeteert bij DVS

Op vrijdagavond 4 september 2020 maakt popkoor Reflax uit Hendrik Ido Ambacht gebruik van de velden 2 en 3 en waarschijnlijk gaat dit de gehele maand september door op de vrijdagavonden. Het koor kan voorlopig niet terecht in Cascade door de corona maatregelen. Ze repeteren momenteel al 6 weken op het hoofdveld van ASWH. Vanaf 4 september kunnen ze daar niet meer terecht, vandaar dat ze DVS’69 hebben benaderd of onze vereniging plek heeft voor een stel repetitie avonden.
Tijdstip van repeteren is vanaf 19.30 tot 21.30 uur.

Momenteel valt het niet mee om een koor van ongeveer 70 personen te laten zingen in een gebouw, sporthal of eventueel een kerk door de corona maatregelen of plaatsgebrek. Vandaar dat de open lucht de enige optie is. Je hoort het koor alleen A-capella zingen, daar iedereen oortjes in heeft met muziek. Het is maar dat iedereen het weet i.v.m. eventuele planningen. Het bestuur is al op de hoogte en heeft zijn goedkeuring gegeven.
Er is bewust gekozen voor de vrijdagavond, daar er in principe geen buitenactiviteiten zijn.
Hopelijk heeft iedereen hier begrip voor.

Oproep!
Stel dat er iemand is binnen onze vereniging, of via een kennis, die het koor voorlopig een overdekte thuisbasis kan geven laat me het dan spoedig weten.
Moet wel voldoende ruimte hebben daar ieder koorlid op 1 ½  meter moet staan.
Het zal zeer op prijs gesteld worden, daar ze voorlopig niet in hun thuishaven Cascade terecht kunnen.

Nico Kars
Telefoonnummer  078-6812213
Mobiel:  06-11141843

 
 

Sponsoring