Hervatting jeugdtrainingen - hulp gevraagd!

Beste leden en ouders/verzorgers,

We zijn inmiddels druk bezig om te kijken hoe we vanaf maandag 11 mei weer de trainingen voor de jeugdleden kunnen hervatten.
Om dit te bewerkstelligen moeten we een plan indienen bij de gemeente / HI5Ambacht. Hier komt het nodige bij kijken, want er moet aan heel veel regels en richtlijnen worden voldaan.

Om aan ons plan te voldoen, zijn we ook opzoek naar een aantal volwassen vrijwilligers (naast de trainers) om het een en ander in goede banen te leiden op ons complex op de trainingsavonden.
Dit zou dan zijn op de maandag- en donderdagavond tussen 17.30-22.00uur.

Als u bereidt bent om de vereniging te helpen op deze avonden (een tijdsblok op deze avond kan uiteraard ook), kunt u een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

Het is nog allemaal niet zeker dat we vanaf 11 mei weer kunnen starten, dit hangt er vanaf of ons plan wordt goedgekeurd.
We houden jullie hier uiteraard van op de hoogte.

Mochten jeugdleden in de meivakantie toch al willen sporten, dan zijn ze binnen de gemeente H.I.Ambacht aangewezen op de sportactiviteiten die HI5Ambacht aanbiedt.

Deze zijn te vinden op https://www.hi5ambacht.nl/activiteiten/?location=&page=2

Groeten,
Het Bestuur en de Technische Commissie.

 
 

Sponsoring