Kerstparty zaterdag 14 december

201124_kerstparty2019

Aanvang 21.00 uur
Alle leden vanaf de C-Jeugd, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom in het clubhuis van DVS’69

De dansschoenen al uit het vet gehaald? Alsnog doen want het beloofd een gezellig feest te worden en dit geheel in kerstsfeer.
De Dresscode voor deze avond is feestelijke kleding ( o.a. Black and White of Red and Black). Uiteraard niet verplicht maar wel leuk voor een gezellig fotomomentje.

De gehele kantine zal weer omgetoverd worden in een echte kerstballroom met veel kerstbomen en veel sfeerlicht.
Kom in grote getale naar ons clubhuis want deze avond is ook uitermate geschikt voor de wat oudere leden.  Dus nodig je buur(man-vrouw) ook eens uit en laat ze eens kennismaken met onze vereniging. Tevens de ouders van onze leden zijn welkom, dus zorg eens voor oppas op deze avond. Maak ook reclame als je wat oud-leden tegenkomt !!!

Op 2 december beginnen we al een aanvang te maken om de kantine te versieren.
Bij afwezigheid van DJ Robin, zal de muziek verzorgd worden door de DJ’s Rens en Sander en een oude rot in het vak DJ Nico. Zij brengen de gezellige muziek in roulatie beurt aan de man cq. vrouw. M.a.w. voor ieder wat wils dus iedereen komt aan zijn trekken. Dus hedendaagse Top 40, feestmuziek en Goud van Oud met uiteraard de beste Hits uit de Top 2000. Als rode draad ook wat all-time greatest Christmas songs.
Omstreeks tegen middernacht zal het Rad van Avontuur weer draaien met prachtige prijzen. Dus neem wat muntgeld mee voor de lootjes.

Tijdens de avond wordt er regelmatig rondgegaan met versnaperingen dus men komt niets tekort. Leuke bijkomstigheid is dat de toegang geheel gratis is.
Het korfbalprogramma komt op deze avond zeer gunstig uit want iedereen speelt thuis, dus iedereen kan op tijd aanwezig zijn.

Bent u al nieuwgierig geworden, kom dan gezellig naar het clubhuis van DVS’69.
Onze penningmeester zal dit zeer op prijs stellen en wij (de feestcommissie/aktiviteitencommissie) uiteraard ook.

Namens deze commissies,
Nico Kars

 
 

Sponsoring