DVS’69 tevreden naar zaal

Het slotweekend voor aanvang van de zaalcompetitie bracht belangrijke overwinningen en weer twee kampioenschappen voor korfbalvereniging DVS'69!

Nieuwe najaarskampioenen!
DVS C1 werd onverwacht kampioen.  Redelijk uniek was dat dit voortkwam uit een -uiteindelijk beslissend-duel, dat overgespeeld moest worden vanwege administratieve fouten van tegenstander Juliana op het wedstrijdformulier. DVS wist het benodigde punt te behalen (10-10) en zo werden de ploegen gedeeld kampioen!
Ook D3 eindigde bovenaan in de poule. In een spannende wedstrijd tegen KCR werd een vroeg opgelopen achterstand toch nog goedgemaakt en werd de hoogste plaats behaald.

 

Topposities selectieteams
DVS-2 had het alleen voor rust moeilijk tegen “runner-up" Fortis-3. Na 3-3 kwam DVS achter (3-5) maar stelde bij rust al orde op zaken (8-5). De opkomende wind bleek mede oorzaak van weinig doelpunten na rust, waar de Ambachters de marge behielden: 10-7. In de poule staat DVS-2 bovenaan, maar de achtervolgende ploegen volgen tot op een punt. In maart 2020 het vervolg!

DVS-1 beleefde een lastige middag tegen het fysiek spelende Keep-Fit. De bij rust opgebouwde voorsprong (9-7) was halverwege het tweede bedrijf gehalveerd (14-13). Vijf minuten voor tijd was het verschil nog steeds gering  (16-14) maar wist het DVS- vlaggenschip toch het verschil te maken in de slotminuten (19-15). In de poule staat DVS, mede dankzij verlies van nummer twee Vriendenschaar, inmiddels zes punten voor! De titel ligt dus voor het grijpen voor de Ambachtse “Herbstmeister". De competitie hervat weer in maart 2020.

 
 

Sponsoring