DVS'69 te gast bij ATOS

ATOS (Algemene Televisie en Radio Omroepstichting Swindregt “ATOS”) is een non-profit organisatie die financieel wordt gesteund door de bijdragen van de gemeentes Zwijndrecht, Heerjansdam en Hendrik Ido Ambacht. Dagelijks verzorgt zij uitzendingen vanuit de studio in Zwijndrecht; programma’s met lokale en regionale informatie, cultuur, educatieve en meditatieve programma’s op de radiofrequenties 106.1 en 106.8 FM (ether) en 105.9 (kabel).

Op maandag 21 oktober waren Gies van Tooren, Christa van Dijken en Ellen van Alphen te gast bij Paul Budde om uitleg te geven over de wens te starten met G-korfbal bij DVS'69. De organisatie G-korfbal staat gereed om mensen met een beperking vanaf ca. 16 jaar oud onder deskundige begeleiding te ontvangen, trainen te geven en uiteindelijk te begeleiden naar het spelen van wedstrijden.

Vanaf zondag 27 oktober van 15.00 - 18.00 uur besteed ATOS Zondag Sport vier weken lang aandacht aan G-korfbal middels o.m. oproepen aan - potentiële - G-korfballers om contact op te nemen met DVS'69 om vrijblijvend een aantal trainingen te volgen. Op zondag 3 november komt Gies van Tooren live in de uitzending met G-korfballers Saskia Driesprong en Rick Boonstra die vertellen hoe ze korfballen met een beperking ervaren. Naast het G-korfbal zal er ook regelmatig aandacht worden besteed aan o.a. het werven van - vooral - jongens in de jeugdleeftijd.

Geweldig dat DVS'69 zich op deze manier kan manifesteren en daarom moet deze kans met beide handen aangegrepen worden. Van de leden wordt gevraagd om een bijdrage te leveren d.m.v. wedstrijdverslagen, activiteiten, opvallende zaken etc. aan ATOS mondeling of schriftelijk door te geven. Op deze manier krijgt DVS'69 bekendheid bij een gevarieerde groep potentiële leden.

Een aantal maal zal ATOS aanwezig zijn bij wedstrijden van DVS'69; een mooie gelegenheid om een gesprekje aan te gaan!
Als tegenprestatie zal DVS'69 ATOS ondersteunen bij het project van de voedselbank voor Zwijndrecht en Hendrik Ido Ambacht rondom de kerstdagen. DVS'69 zal producten inzamelen om mensen die het minder hebben toch een fijne kerst te geven met een extraatje.

Met vragen kun je terecht bij Gies van Tooren; 06-20449264

 
 

Sponsoring