Hoofdteams DVS beide aan kop

verslag 5 oktober 2019

En weer werd de volle winst geboekt door de korfbal-selectieteams van DVS'69. Op sportpark Schildman werd laagvlieger ACKC simpel aan de kant gezet door zowel DVS-1 als -2. DVS A1 was onfortuinlijk na een drukke week.

DVS-1 had eigenlijk in de openingsfase weerstand van ACKC-1 De ploeg uit Almkerk kwam op 0-1 en dat was direct de laatste voorsprong in de wedstrijd. DVS liep al vrij eenvoudig uit naar de 11-7 bij rust. Na amper tien minuten in de tweede helft was het al 15-7. De gastploeg probeerde middels een time-out nog de Ambachters uit het ritme te krijgen, wat niet lukte. DVS liep verder uit naar de 22-10 overwinning. Door de winst profiteren de Ambachters maximaal door de misstap van concurrent Erasmus, dat verloor van Korbatjo. Komende zaterdag gaat DVS op bezoek bij laagvlieger Atlas. Aanvang: 16 uur te Ritthem (Oost-Souburg).

DVS-2 had ook een eenvoudige middag en pakte de volle winst tegen ACKC-2. De opgebouwde voorsprong bij rust werd verder  uitgebouwd naar de 23-15 overwinning. In de poule is het ongemeen spannend, met drie ploegen (waaronder DVS ) aan kop en met nog een vierde ploeg op het vinkentouw. Komende zaterdag: middenmoter Atlas-2 tegen DVS-2. Aanvang 14.30 uur te Ritthem.

DVS-A1 speelde twee uitstekende wedstrijden tegen respectievelijk GKV en Merwede. In zowel de midweekse ontmoeting tegen GKV als de reguliere speelronde was DVS onfortuinlijk in de slotfase: 19-17 tegen GKV en 11-13 tegen Merwede. Komende weken hoop de ploeg zichzelf te belonen voor het goede spel, als concurrenten ONDO (nul punten) en Swift (drie punten) de tegenstanders zijn. Komend weekend eerst Swift “uit": aanvang 14.15 uur te Middelburg.

 
 

Sponsoring