G-Korfbal

Even een kort stukje over G-korfbal.
G-korfbal is er voor mensen  met een beperking, dat kan zijn verstandelijk gehandicapt zo ook lichamelijk gehandicapt en ook anders beperkt, zoals bv ADHD of andere stoornissen.
Mensen die reageren krijgen via de korfbalbond een uitlegavond in de kantine betreffende omgang met deze doelgroep. Dus bij deze een oproep aan de Vrienden van DVS'69!!!!!!!!!:

Beste Vrienden en Vriendinnen  van DVS'69, een oproep aan u allen.
Graag wil ik vanuit de G-opstartcommissie een beroep op jullie doen. Voor het bewerkstelligen van een G-team binnen DVS'69 hebben we mensen met een beperking nodig die het belang van sporten in willen zien. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die een aantal woonvormen c/q tehuizen en evt dagbesteding her en der in Zwijndrecht en H.I.Ambacht willen bezoeken en de doelgroep enthousiast willen maken om te komen korfballen bij DVS'69 en vrienden en vriendinnen te maken binnen de vereniging.
Zou je willen helpen om een aantal bezoekjes af te leggen zowel in Zwijndrecht als in H.I .Ambacht, schroom dan zeker niet mij te bellen en/of te mailen. Er komt dus voor de welwillenden een introductie over het hoe nu verder.

Een korfbalvereniging zonder plaats voor mensen met een beperking kan niet meer anno 2019. Dus vrienden en vriendinnen help ons en zet het beste beentje voort.
Ik hoor heel graag van je.

Gies van Tooren
Mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 06-20449264

 
 

Sponsoring