Algemeen


Plantenverkoop bij Florensis op 11 mei

Florensis organiseert zoals elk jaar op de zaterdag voor Moederdag, dit jaar op 11 mei, een grote plantenverkoop en een Fancy Fair. Er zijn o.a. hanging baskets, prachtige kleine en grote planten, groenteplanten en mooie bossen snijbloemen te koop voor heel weinig geld. Voor kinderen zijn er activiteiten en er is koffie, thee en frisdrank en er zijn lekkere broodjes te koop.

De opbrengst is geheel voor het goede doel (Roparun en projecten in Kenia en Ethiopië). Het is een absolute aanrader om een uurtje vrij te maken om langs te komen! Pinnen is mogelijk.

Wanneer: Zaterdag 11 mei van 8.00 tot 14.00 uur.

Waar: Langeweg 85 (3e ingang) Hendrik-Ido-Ambacht

 
Schoonmaakrooster veld tm 20 juni 2019

Hopelijk heeft iedereen er weer zin in om op de vrijdagavond een uurtje de kantine en kleedlokalen schoon te komen maken. Daar we geen schoonmaakdienst inhuren hebben de leden en/of ouders een kleine verplichting om dit voor de vereniging te doen.
Per volledig seizoen zijn de meeste ploegen slechts 2x aan de beurt ( dit moet toch kunnen?)
Afgelopen weken heeft iedereen een makkie gehad daar de kantine beheerders Inge en Nico dit voor jullie hebben gedaan maar hier komt toch eens een eind aan daar we het druk genoeg hebben.

Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn ( bij voldoende opkomst )

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ ouders per schoonmaakdienst. Probeer dit met elkaar af te stemmen. Het heeft geen nut om met 16 man te komen daar we elkaar dan in de weg lopen.

Daar tijdens de meivakantie de trainingen gewoon doorgaan van de meeste teams, moet in deze periode ook gewoon schoongemaakt worden.

Hier volgt het schema:
19 april :  Senioren 3   en ( ouders ) van D1
26 april :  Senioren 2   en ( ouders ) van D2
3 mei   :  Senioren 1  en ( ouders  ) van D3
10 mei   :  A1                en ( ouders  ) van F1
17 mei   :  Recreanten    ( alleen kleedlokalen i.v.m. Bingo-avond )
24 mei   :  B1                en ( ouders  ) van  F2
31 mei   :  B2                en  ( ouders  ) van F3
7 juni    : Geen schoonmaakdienst i.v.m. vertrek Pinksterkamp ( veel leden en ouders n.a. )
Note:  Er moet wel na het schoolkorfbal op 5 juni flink schoongemaakt worden, dus   
hopelijk zijn veel leden na afloop bereid om even de handen uit de mouwen te
steken ( bij voorbaat alvast onze dank )
14 juni  :  B3                 en  ( ouders  )  van  C1

Note:
De laatste schoonmaak is op 19 of 20 juni i.v.m. ons 50-jarig bestaan.
De juiste datum hoort u nog wel //  Alles moet vòòr 21 juni spik en span zijn.
Dus als de ouders van E1 en E2 hier alvast een beetje rekening mee kunnen houden dat ze dan aan de beurt zijn ( alvast bedankt )

Nog even een laatste opmerking:
Probeer het zand van je schoenen s.v.p. zoveel mogelijk te verwijderen voordat je de kantine binnenstapt na afloop van de trainingen ( de borstels staan er niet voor niets )

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars.

 
G-Korfbal

Even een kort stukje over G-korfbal.
G-korfbal is er voor mensen  met een beperking, dat kan zijn verstandelijk gehandicapt zo ook lichamelijk gehandicapt en ook anders beperkt, zoals bv ADHD of andere stoornissen.
Mensen die reageren krijgen via de korfbalbond een uitlegavond in de kantine betreffende omgang met deze doelgroep. Dus bij deze een oproep aan de Vrienden van DVS'69!!!!!!!!!:

Beste Vrienden en Vriendinnen  van DVS'69, een oproep aan u allen.
Graag wil ik vanuit de G-opstartcommissie een beroep op jullie doen. Voor het bewerkstelligen van een G-team binnen DVS'69 hebben we mensen met een beperking nodig die het belang van sporten in willen zien. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die een aantal woonvormen c/q tehuizen en evt dagbesteding her en der in Zwijndrecht en H.I.Ambacht willen bezoeken en de doelgroep enthousiast willen maken om te komen korfballen bij DVS'69 en vrienden en vriendinnen te maken binnen de vereniging.
Zou je willen helpen om een aantal bezoekjes af te leggen zowel in Zwijndrecht als in H.I .Ambacht, schroom dan zeker niet mij te bellen en/of te mailen. Er komt dus voor de welwillenden een introductie over het hoe nu verder.

Een korfbalvereniging zonder plaats voor mensen met een beperking kan niet meer anno 2019. Dus vrienden en vriendinnen help ons en zet het beste beentje voort.
Ik hoor heel graag van je.

Gies van Tooren
Mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 06-20449264

 
Geen trainingen ivm feestdagen

Op de volgende dagen zijn er geen trainingen en is de kantine dicht:
-    2e Paasdag op maandag 22 april
-    Hemelvaartsdag op donderdag 30 mei
-    2e Pinksterdag op maandag 10 juni
Mocht je in de meivakantie als team besluiten om een keer niet te trainen, geef dit dan even door aan Inge ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) in verband met de kantine.

 
Wedstrijden Paasweekend 20 april

In het Paasweekend zijn er veel wedstrijden die niet doorgaan (de meeste op verzoek van de tegenstander). Voor drie wedstrijden is al een alternatieve datum vastgesteld. Deze zijn ook al in het schema voor het tweede helft veld aangepast:
-    6 mei     18.30uur     Twist D2 – DVS’69 D2
-    8 mei    17.00uur    Deetos F3 – DVS’69 F2
-    8 mei    19.00uur    DVS’69 C1 – SKV C1
Voor twee wedstrijden wordt nog naar een alternatief moment gezocht. Dit zijn de wedstrijden van de B3 en de D3. Deze wedstrijden staan in het schema nog op 20 april.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 31
 

Sponsoring