Algemeen


Informatieboekje veldseizoen 2019-2020

De Technische commissie is de laatste tijd weer volop bezig geweest om alle teams-, trainers-, oefenwedstrijden en dergelijke voor het nieuwe seizoen te regelen. In het informatieboekje vind je een overzicht van alle:

  • Teamindelingen
  • Trainers
  • Trainingstijden en startdatum eerste training
  • Oefenwedstrijden

Download het boekje hier. (laatste update 3-8-2019, wijzigingen in groen aangegeven)

 
Ohio en Kwint bezoeken DVS tijdens jubileumdag

Tijdens het onlangs gehouden jubileumweekend brachten ook 2 zeer bijzondere gasten een bezoek aan ons veld. De alpaca's Ohio en Kwint kwamen hun team aanmoedigen. Lees op deze Facebook pagina het volledige verslag (geen account nodig!).

Ohio en Kwint bij DVS

 
Verslag schoolkorfbaltoernooi 2019

Wat een prachtige dag hebben alle vrijwilligers van DVS weer georganiseerd op woensdagmiddag 5 juni, het schoolkorfbaltoernooi. Het was druk op de velden en dit jaar met een nieuwe veldindeling, kramen op het grote terras, het zag er erg gezellig uit. We hadden ook dit jaar weer een  record aantal deelnemers. Van groep 3 waren er 10 teams, groep 4 had 18 teams en groep 5 zelfs 12 Teams.
Er zijn 95 wedstrijden gespeeld en dat betekende voor alle scheidsrechters flink doorwerken. Ieder kwartier stonden er weer 2 andere teams voor hun neus. Maar het is gelukt! Mede ook dankzij de hulpjes die keurig de standenbriefjes naar de wedstrijdleiding brachten.

Er waren ook diverse leuke andere activiteiten zoals schminken (een populaire activiteit dit jaar), knutselen, het spijkerbroekhangen en spellen zoals ringwerpen, balgooien en blikwerpen.  Eten en drinken was er genoeg met ook weer een lekker stukje fruit. De poffertjes waren dit jaar erg in trek, rijen stonden er voor de kraam. En natuurlijk de gezellige muziek niet te vergeten en onze omroeper die ervoor zorgde dat iedere wedstrijd op tijd begon, een topprestatie.

Wij kijken terug op een mooie gezellige middag waarop veel kinderen hun korfbaltalenten hebben mogen laten zien. De eerste aanmeldingen (ook voor de zomertrainingen) zijn al binnen.

Wij zijn trots op alle vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet om het schoolkorfbaltoernooi te laten slagen. Een groot applaus en dankjewel voor jullie allemaal.

En natuurlijk ook dank voor alle deelnemende kinderen, hun coaches/begeleiders en ouders. Daarnaast zijn we ook erg blij met onze sponsoren Palm Party House, TopFit by DVS’69 en Hillfresh International. Het was top! 
De uitslagen van de poules zijn als volgt:

Groep 3

Groep 4

Groep 5

1e plaats

Sol de Watervlinder 10

Wijngaard 5

Sol Admiraal/Krommeweg 2

2e plaats

Wijngaard 6

Wijngaard 2

Tweestroom 2

3e plaats

Sol Admiraal/Krommeweg 8

Wijngaard 3

Meander 1

201906 Schoolkorbaltoernooi

 
Coaches jeugdteams volgend seizoen

Beste ouders en kinderen,

Het was dit jaar weer een flink gepuzzel om op ieder team een coach te krijgen. Onderstaand is te zien welke coaches op welke teams komen. Zoals te zien is zijn er nog steeds gaten op een aantal plekken. Heeft u interesse om training te geven/coachen, laat het dan weten. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

A1 Tomas,  Christiaan
A2 Stefan, Remy
A3 Pieter (we zoeken nog een trainer als duo)
C1 Dik, Arno Mulder
C2 Lisette (we zoeken nog een trainer als duo)
D1 Arno Tempelaar en Mario Verwijs
D2 Sabrina, Nynke, Daniek
D3 Jeroen, Sander Baan
E1 Dave, Michelle
E2 Jolande, Willy
E3 Jordi, Anna
E4 Manon Hage, Melissa, Deborah als trainers niet kunnen
F1 Erwin, Lotte

Veel plezier volgend seizoen!

 
Uitnodiging Jubileum dagen

Op 8 augustus 2019 bestaat onze vereniging 50 jaar!
50 jaar DVS ’69 in Hendrik Ido Ambacht.

Een lustrum wat we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zullen we dit lustrum vieren met een programma voor elk wat wils. We openen de jubileum dagen met een sponsorloop met een fifty- fifty opbrengst voor KIKA en DVS´69. Uit dankbaarheid voor de gezondheid van onze korfballende kinderen, vinden we het een mooi gebaar richting de kinderen die minder geluk hebben met de gezondheid. Alle leden hebben inmiddels het sponsorformulier ontvangen en we hopen op veel enthousiaste lopers en sponsors uiteraard.
Een receptie/ reünie op diezelfde avond waarmee we hopen een breed publiek te trekken voor een gezellige avond. Iedereen is van harte welkom en bij deze uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit bericht als uitnodiging lezen. (U hoeft zich niet aan te melden)
Leden, oud- (bestuurs) leden en ouders van jeugdleden, maar ook sponsoren en relaties van de vereniging hopen we te verwelkomen. 
Een avond om herinneringen op te halen en met elkaar nog eens stil te staan bij een stukje historie van de vereniging en van u zelf. Veel tijd wordt er op dit moment besteed aan het verzamelen van oude foto’s, die tijdens deze avond te zien zullen zijn. U komt toch ook?

Op zaterdag beginnen de kinderen van de jeugdteams met een Zeskamp, waarna ze gezamenlijk pannenkoeken zullen eten. ( hiervoor zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen). Vervolgens het inmiddels traditionele familie toernooi. Het beloofd een leuke strijd te worden, inmiddels hebben zich al 8  teams opgegeven.
Om 18 uur zal het buffet worden geopend ( hierbij is ook iedereen welkom, maar dan moet u zich wel opgeven via de link op de website), waarna om 21 uur het grote feest losbarst met DJ Robin. Voor deze bijzondere feestavond wordt groots uitgepakt!! Je mag het absoluut niet missen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastisch en spetterend 50 jarig jubileumfeest toe.
Ellen van Alphen, Voorzitter.

P.S. voor een aantal feestelijkheden zijn we nog op zoek naar de hulp van vrijwilligers. Meld je even aan bij Inge of mij als je de feestcommissie wil ondersteunen.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 30
 

Sponsoring