Rommelmarkt bij DVS'69 op zaterdag 14 maart 2015

De vergunning is inmiddels verleend door de Gemeente, dus we kunnen met een gerust hart doorgaan met het inzamelen voor de rommelmarkt.
Er zijn al fraaie spullen aangeleverd en de kleedlokalen raken al aardig vol. Tevens staat in het middenstuk van de oude kantine ook al veel spullen.
Uiteraard kunt u nog steeds iedere dinsdagavond langskomen om spulletjes te brengen voor de rommelmarkt.
We zijn open vanaf 19.30 uur tot 20.30 uur.

Wat kunnen wij gebruiken:
In ieder geval geen groot meubilair, daar is de ruimte te klein voor, maar wel o.a. klein meubilair, geluidsdragers ( lp’s, cd’s, Dvd’s etc. ) geluidsapparatuur, computers met toebehoren, boeken, speelgoed, prullaria, kleding, gereedschap, serviesgoed, potten en pannen enfin eigenlijk teveel om op te noemen.
Probeer er wel rekening mee te houden dat we alleen bruikbare spullen kunnen gebruiken. Als apparatuur niet meer functioneert of als er iets kapot is, liever niet inleveren, dit moeten wij na afloop ook allemaal weer afvoeren daar dit toch niet verkocht wordt.
Dus een beetje met een kritisch oog bekijken ( bij voorbaat dank )

Vanaf maandag 9 maart 2015 zijn we iedere avond bezig om de kantine en de kleedlokalen leuk in te richten en uiteraard moeten alle elektrische spullen getest worden of het nog werkt. Dus er is in deze week veel te doen in ons clubhuis en we kunnen dan veel hulp gebruiken.
Als u zich geroepen voelt om dan mee te helpen laat me dit dan weten en tevens zijn we op zoek naar verkopers op de dag zelf. Bij aanmelding gaarne vermelden welke dagen cq. welke uren u kunt assisteren op de dag van de rommelmarkt.

De rommelmarkt wordt gehouden vanaf 10.00 uur tot 14.00 uur.

De opbrengst komt ten goede voor renovatie van de kleedlokalen.
Gelieve met de trainingen en eventuele vriendschappelijke-wedstrijden hier rekening mee te houden dat het totale gebouw in week 11 niet te gebruiken is.
Voor eventuele verder informatie en aanmelden of u wilt helpen, kunt u  bellen of mailen naar Nico Kars. ( tel.nr. 078-6812213 )
Email: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
 

Sponsoring