DVS'69
Kerstparty zaterdag 15 december

Aanvang 21.00 uur
Alle leden vanaf de B-Jeugd, ouders en belangstellenden zijn van harte welkom in het clubhuis van DVS’69

De dansschoenen al uit het vet gehaald? Alsnog doen want het beloofd een gezellig feest te worden en dit geheel in kerstsfeer.
De Dresscode voor deze avond is feestelijke kleding (o.a. Black and White of Red and Black, uiteraard niet verplicht). Wel leuk voor een gezellig fotomomentje
De gehele kantine is weer omgetoverd in een echte kerstballroom met veel kerstbomen en veel sfeerlicht.
Kom in grote getale naar ons clubhuis want deze avond is uitermate geschikt voor de wat oudere leden.  Dus nodig je buur(man-vrouw) ook eens uit en laat ze eens kennismaken met onze vereniging. Tevens de ouders van onze leden zijn welkom, dus zorg eens voor oppas op deze avond. Maak ook reclame als je wat oud-leden tegenkomt !!!

Speciaal voor de jongere leden zullen de Dj’s Rens en Sander vanaf 21.00 tot ongeveer 23.00 uur hun muziek ten gehore brengen.
Maar voor de ouderen hebben ze ook nog genoeg om te draaien dus wees er maar vroeg bij.
Een oude rot in het vak (op verzoek van Eelco) zal vanaf 23.00 uur de knoppen overnemen en we gaan dan veel terug in de tijd toen de muziek nog echte muziek was maar wel zeer dansbaar. Uiteraard ook TOP 40 hits en als rode draad ook wat all-time greatest Christmas songs.
Omstreeks tegen middernacht een Rad van Avontuur met prachtige prijzen, dus neem wat muntgeld mee voor de lootjes.

Tijdens de avond wordt er regelmatig rondgegaan met versnaperingen dus men komt niets tekort. Leuke bijkomstigheid is dat de toegang geheel gratis is. Het korfbalprogramma komt op deze avond zeer gunstig uit, dus iedereen kan op tijd aanwezig zijn.

Bent u al nieuwgierig geworden, kom dan gezellig naar het clubhuis van DVS’69. Onze penningmeester zal dit zeer op prijs stellen en wij (de feestcommissie / aktiviteitencommissie) uiteraard ook.

Namens deze commissies,

Nico Kars

 
Zaalinformatieboekje 2018-2019 beschikbaar

Alle informatie voor de zaalcompetitie is terug te vinden in het nieuwe zaalinformatieboekje. Naast het wedstrijdprogramma bevat dit ook het scheidsrechtersschema, het zaalwachtschema en de instructies voor de zaalwacht.

Download het informatieboekje.

 
Organisatie 50-jarig jubileum

20181029_dvs_50jaar.png

We zijn op zoek naar (oud) leden en ouders van jeugdleden die mee willen denken en helpen met de organisatie van ons 50-jarig bestaan. Aan het eind van dit seizoen bestaan we 50 jaar en we willen dit niet ongemerkt voorbij laten gaan.

Lijkt het je leuk om een reünie, een leuke activiteit of een geweldig familiefeest te organiseren laat het mij dan even weten. Binnenkort is de eerste vergadering voor de organisatie van ons jubileum!

Aanmelden bij Ellen van Alphen

Voorzitter DVS'69
Via mail Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. of berichtje via 0637354511

 
Schoonmaakrooster verlengd tot 16 november 2018

Attentie, Belangrijk, Attentie, Belangrijk, Attentie.

Daar de trainingen op het veld nog doorgaan t/m 15 november moet het schoonmaakrooster nog een paar weken verlengd worden.
Daar op vrijdag 2 november een bierproeverij is gepland, zal de schoonmaak op deze dag om 18.45 uur zijn (gelieve hier rekening mee te houden)

Daar de teams van B2 en de ouders van E2 niet zijn komen opdagen, zijn deze als eerste aan de beurt (hopelijk is dit geen probleem, dus wel de site, weekbrief of Facebook lezen )

Hier volgt het schema tot 16 november 2018:

2 november    18.45 uur     :   B2  en ( ouders ) van E2. ( i.v.m. Bierproeverij )
9 november    19.00  uur    :   Senioren 1  en ( ouders ) van F2
16 november    19.00  uur    :   Senioren 2   ( alleen de kleedlokalen  i.v.m. Bingo )

Bij voldoende personen kan men binnen een uurtje klaar zijn.

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg. Van ieder team verwachten we tenminste 4 spelers / ouders per schoonmaakbeurt.

Afgelopen vrijdag was de kantine een grote zandvlakte door het natte weer. Het zand blijft dan extra kleven aan je schoenen. Bij deze vraag ik jullie beleefd om gebruik te maken van de borstels die voor de ingang staan. Menigeen maakt hier geen gebruik van en stamt het liefst zijn schoenen uit op de inloopmat. Hopelijk hebben jullie hier begrip voor. Het scheelt namelijk aardig wat tijd als de kantine wat schoner blijft.

Tevens zijn we nog steeds op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond. (aanmelden bij Inge of Nico)

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars

 
Overgang veld naar zaal

Vanaf maandag 19 november starten de zaaltrainingen.
De week van maandag 12 november is een 'overgangsweek':

  • Alle trainingen zijn in principe nog op het veld.
  • Alleen op maandag 12 november kunnen er zaaltrainingen plaatsvinden in de Sophiahal. Dit geldt voor D1, C1, B1, A1, 2e en 1e.

Tot die tijd is iedereen vrij om op het veld te blijven trainen, besluit je als team een week rust te houden dan dit graag tijdig doorgeven aan Inge i.v.m. bezitting van de bar.

 

De trainingstijden voor in de zaal vind je hier

 
Leidraad voor fluiten van wedstrijden

Beste spelers uit de A en de selectie,

Een beetje een chaotisch eerste weekend wat betreft scheidsrechters en het invoeren van uitslagen, dus dat gaan we hopelijk na vandaag beter doen met z'n allen. Ik heb daarom hier een bestand gezet om te zorgen dat we met z'n allen goed voorbereid zijn om de wedstrijdjes te fluiten. Het is vooral gericht op het fluiten van je eerste wedstrijd in de E en F jeugd, maar ook voor hogere teams is het een goede leidraad. Bijvoorbeeld: Zorg dat je de KNKV Wedstrijzaken app werkend hebt.
Sinds dit jaar heeft de technische commissie ook besloten de A-jeugd wedstrijden te laten fluiten. Dit heeft verschillende redenen: het toegenomen aantal jeugdteams, ter voorbereiding voor als ze overgaan naar de senioren, de selectie niet om het weekend te hoeven laten fluiten, het eventueel vinden van een vervanger te versimpelen en de taak van een scheidsrechter te leren begrijpen om dit in je eigen wedstrijd toe te passen. Hoger dan de E'tjes en F'jes zullen zij niet ingedeeld worden, tenzij ze dit bij mij aangeven hebben dit juist graag te willen.
Tot slot wil ik nog even aangeven dat de app leidend is. Wedstrijden worden wel eens verplaatst en dit wordt niet gewijzigd in het schema op de site, maar wel netjes in de app. Dus zorg dat je die in de gaten houdt.

Veel plezier/succes verder met fluiten op het veld!

Maurits

ps. Mochten er fouten of onduidelijkheden staan in het bestand, dan hoor ik het graag.

 
Schoonmaakrooster veld tm 26 oktober 2018

Hopelijk heeft iedereen er weer zin om op de vrijdagavond een uurtje de kantine en de kleedlokalen schoon te komen maken. Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn  (bij voldoende personen !!!)

Hier volgt het schema:

14 september :  Senioren 2  en ( ouders ) van E 1
21 september :  Senioren 3  en ( ouders ) van E 2
28 september :  Recreanten en ( ouders ) van E 3
5 oktober      :  B 1 en ( ouders ) van D 1
12 oktober      :  B 2 en ( ouders ) van D 2
19 oktober      :  B 3 en ( ouders ) van C 1
26 oktober      :  A 1 en ( ouders ) van F 1

De ploegen die niet genoemd zijn, komen na het zaalseizoen aan de beurt.

Opmerking:
Ruilen alleen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij tenminste 4 spelers / ouders per schoonmaakdienst. Laten we met z’n allen hier aan werken en iedereen is dan blij om zaterdag in een schone kantine te komen.

Tevens zijn we nog op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond.  (schoonmaak tussen 19.00 – 20.00 uur)

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars.

 
Foto's opening kunstgrasveld

Bij de opening van de nieuwe kunstgrasvelden op zaterdag 1 september jongstleden heeft Nico heel wat mooie plaatjes geschoten. Bekijk ze hier.

Nieuwe scorebord werd onthuld

 
Wedstrijdschema 1e helft veld

Het wedstrijdprogramma met scheidsrechter- en vervoerschema voor de 1e helft van de veldcompetie is bekend en kun je vinden op onze competitie-pagina.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 13
 

Sponsoring