Meld je aan voor de nieuwsbrief


Word donateur!

Klik hier voor meer informatie.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun DVS!

DVS'69
Bingo/Disco-avond op vrijdag 26 januari 2018

Aanvang 19.00 uur / einde om 21.30 uur.

Over een paar weken is het weer zover, dan houden we weer een gezellige bingo/disco-avond.
We hopen deze keer weer op een goede opkomst.
Op de laatste bingoavond in het jaar 2017 was de opkomst geweldig dus laat dit zo blijven.
Bij deze een oproep aan alle begeleiders en trainers van een jeugdteam om de kinderen warm te maken dat ze naar de bingo/disco-avond gaan (het kan zo gezellig zijn met z’n allen). Het motiveert de kinderen óók als je dan zelf ook aanwezig bent.
Het tijdstip van de bingo/disco-avond is van 19.00- 21.30 uur.
Om het extra aantrekkelijk te maken draaien we 5 bingoronden voor een bedrag van € 3,00
Neem s.v.p. gepast geld mee voor de bingokaarten anders is het wisselgeld snel op.
Men krijgt voor dit geld direct 5 bingokaarten. Uiteraard kan men ook dubbele bingokaarten kopen.
We beginnen exact om 19.15 uur met de eerste ronde. De laatste ronde is om 21.00 uur.
Tussendoor zal er weer lekkere muziek gedraaid worden door de DJ’s  Rens en Sander.

Opmerking:
Wie de meeste introducees meeneemt op de avond van 26 januari 2018 krijgt weer een leuk prijsje. Dus doe je best.

Namens de aktiviteitencommissie,
Nico Kars

Lees meer...
 
Schrijf je in voor het Pinksterkamp van DVS!

Het is weer zover! In het weekend van vrijdag 18- tot en met maandag 21 mei  gaan we weer op pinksterkamp met DVS'69! Vanaf nu kan hiervoor ingeschreven worden. Het belooft weer een super leuk kamp te worden dus meld je snel aan via onderstaande link!

https://goo.gl/forms/wdeeaKXxj5P6epm03

 
Achtervang wedstrijdsecretariaat senioren/junioren

In de periode van maandag 12 februari t/m zaterdag 17 februari & de periode van maandag 26 februari t/m zaterdag 10 maart ben ik afwezig wat betreft het wedstrijdsecretariaat senioren en junioren.
Mijn vervanger voor deze periode is Karin. Mocht je in de senioren of de A1 zitten en je af moeten melden voor de wedstrijden op zaterdag 17 februari, 3 maart of 10 maart dan mag dit even bij haar.

Groeten
Jasper

 
Nieuws van de bestuurstafel

Aan het eind van het jaar vinden we het belangrijk om na de laatste bestuursvergadering  u een update te geven van een aantal belangrijke zaken binnen de vereniging.
Vanaf de Algemene Leden Vergadering (ALV) van september j.l. zijn er al weer diverse zaken te melden. Allereerst kunnen we u melden dat de notulen van de ALV beschikbaar zijn voor inzage. Stemgerechtigde leden hebben de notulen inmiddels per mail ontvangen. Overige geïnteresseerden  kunnen de notulen opvragen bij de secretaresse.
Tijdens de Algemene Ledenvergadering werden de aanwezigen geïnformeerd over de plannen en toezeggingen van de gemeente over de aanleg van nieuwe kunstgrasvelden tijdens de winterstop op ons terrein. Als bestuur hebben we geprobeerd om zo snel mogelijk duidelijkheid hierover te krijgen, echter moeten we zeggen dat de gemeente ons behoorlijk `aan het lijntje` heeft gehouden. Op 12 december kregen we nog bericht dat we ons geen zorgen moesten maken en de nieuwe velden op 24 maart gerealiseerd zouden zijn. Helaas werden we een week later teleurgesteld met het bericht, van de gemeente, dat het niet door zal gaan tijdens de winterstop. Misschien naïef van ons, maar wij hebben geloofd dat de gemeente de waarheid sprak 12 december.
We hopen dat het tijdens de zomerstop 2018, wél gerealiseerd gaat worden!
Verder zijn we blij te kunnen melden dat een aantal mensen zich heeft gemeld om bestaande vacatures op te vullen binnen de vereniging. Een nieuw wedstrijdsecretariaat, een nieuw lid van de sponsorcommissie, trainers voor de D2 en nieuw kantine beheer. Super!
In het nieuwe jaar zullen er wederom vacatures komen binnen het bestuur en de Technische Commissie, waarvoor we graag nu al aandacht vragen. Onze penningmeester en voorzitter van de TC hebben aangegeven te gaan stoppen aan het eind van dit seizoen. Is het iets voor u/ jou? Dan horen we het graag. Wilt u meer informatie over de functies neem dan contact met ons op.
Als laatste wil het bestuur u nog op de hoogte brengen van de kleine verhoging van de prijzen in de kantine vanaf 1 januari. Door de verhoging van de BTW in 2018, en de hogere inkoopprijzen van de laatste tijd, zijn we hiertoe genoodzaakt om de winstmarge gelijk te houden.
Veel ontwikkelingen dus, die we graag met u wilden delen.

Namens het bestuur, wil ik u allen een gezond, voorspoedig en sportief 2018 wensen!!

Ellen van Alphen
Voorzitter DVS’69

 
Zaalinformatieboekje 2017-2018 beschikbaar

Alle informatie voor de zaalcompetitie is terug te vinden in het nieuwe zaalinformatieboekje. Naast het wedstrijdprogramma bevat dit ook het scheidsrechtersschema, het zaalwachtschema en de instructies voor de zaalwacht.

Update 24-11: er zijn een aantal wijzigingen in het zaalschema doorgevoerd, deze zijn in het boekje in rood aangegeven.

Download het informatieboekje.

 
Frisbee actie weer van start!

Aankomende zaterdag 18/11 start het zaalseizoen in de Ridderhal, wat betekent dat zowel het publiek als de frisbees weer in actie komen! Dit zal net zoals vorig jaar in de rust van de wedstrijd van het 1e plaatsvinden. Bij deze actie is een leuke prijs voor de winnaar gegarandeerd, dus raap je losse euro's bij elkaar en zorg allemaal dat je erbij bent. Dit wil je niet missen, tot zaterdag!

Groetjes, de Actiecommissie
 
Teamballen

Graag willen wij iedereen erop wijzen dat de teams goed op de teamballen moet letten.
Steeds vaker zwerven er ballen rond op het veld of in de hal.
Per team zijn er twee teamballen uitgedeeld, deze moeten aan het einde van het seizoen straks worden ingeleverd.
Wanneer een team geen twee teamballen kan inleveren, zullen zij zélf nieuwe moeten kopen met het team.

de TZ

 
DVS loot Oranje-Wit in Zuid Holland Cup

Ook dit jaar doet DVS’69 weer mee met de Zuid Holland Cup. In de eerste ronde is geloot tegen Oranje Wit uit Dordrecht. De wedstrijden zullen worden gespeeld op:
Donderdag 26 oktober om 19.00uur DVS’69 D1 – Oranje Wit D1
Maandag 6 november om 21.00uur DVS’69 1 – Oranje Wit 1

 
Trainingstijden zaal

Voor het wedstrijdkorfbal (A1, 2, 1) starten de trainingen vanaf maandag 23 oktober in de zaal. Voor het breedtekorfbal (overige teams) starten de trainingen vanaf maandag 30 oktober in de zaal. Tot die tijd kan er nog buiten worden getraind, maar geef dit tijdig door aan Nico en/of Inge van de kantinecommissie!

Klik hier voor het complete overzicht van de trainingstijden in de zaal.

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 11
 

Sponsoring