DVS'69
Uitnodiging Jubileum dagen

Op 8 augustus 2019 bestaat onze vereniging 50 jaar!
50 jaar DVS ’69 in Hendrik Ido Ambacht.

Een lustrum wat we niet ongemerkt voorbij laten gaan. Op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni zullen we dit lustrum vieren met een programma voor elk wat wils. We openen de jubileum dagen met een sponsorloop met een fifty- fifty opbrengst voor KIKA en DVS´69. Uit dankbaarheid voor de gezondheid van onze korfballende kinderen, vinden we het een mooi gebaar richting de kinderen die minder geluk hebben met de gezondheid. Alle leden hebben inmiddels het sponsorformulier ontvangen en we hopen op veel enthousiaste lopers en sponsors uiteraard.
Een receptie/ reünie op diezelfde avond waarmee we hopen een breed publiek te trekken voor een gezellige avond. Iedereen is van harte welkom en bij deze uitgenodigd. Heeft u geen uitnodiging ontvangen, dan kunt u dit bericht als uitnodiging lezen. (U hoeft zich niet aan te melden)
Leden, oud- (bestuurs) leden en ouders van jeugdleden, maar ook sponsoren en relaties van de vereniging hopen we te verwelkomen. 
Een avond om herinneringen op te halen en met elkaar nog eens stil te staan bij een stukje historie van de vereniging en van u zelf. Veel tijd wordt er op dit moment besteed aan het verzamelen van oude foto’s, die tijdens deze avond te zien zullen zijn. U komt toch ook?

Op zaterdag beginnen de kinderen van de jeugdteams met een Zeskamp, waarna ze gezamenlijk pannenkoeken zullen eten. ( hiervoor zijn inmiddels al veel aanmeldingen binnen). Vervolgens het inmiddels traditionele familie toernooi. Het beloofd een leuke strijd te worden, inmiddels hebben zich al 8  teams opgegeven.
Om 18 uur zal het buffet worden geopend ( hierbij is ook iedereen welkom, maar dan moet u zich wel opgeven via de link op de website), waarna om 21 uur het grote feest losbarst met DJ Robin. Voor deze bijzondere feestavond wordt groots uitgepakt!! Je mag het absoluut niet missen. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd!

Namens het bestuur wens ik iedereen een fantastisch en spetterend 50 jarig jubileumfeest toe.
Ellen van Alphen, Voorzitter.

P.S. voor een aantal feestelijkheden zijn we nog op zoek naar de hulp van vrijwilligers. Meld je even aan bij Inge of mij als je de feestcommissie wil ondersteunen.

 
Programma 50-jarig jubileum

Beste leden en ouders,
Bijgaand het programma van het 50-jarig jubileum op vrijdag 21 en zaterdag 22 juni.
Voor de sponsorloop voor o.a. Kika  op vrijdagavond worden er door leden al extra sponsorformulieren gevraagd, dat is een goed teken! Jullie komen de lopers toch wel aanmoedigen?
Ruim 70 kinderen hebben zich opgegeven voor de 6-kamp 's ochtends, na afloop is er onbeperkt pannenkoeken eten....
Er hebben zich al een aantal teams aangemeld voor het familietoernooi op zaterdag. Wie durft de uitdaging ook aan en gaat de strijd aan voor een mooie beker. Schrijf je dus snel in!
Adrie Hage zal tijdens het toernooi van 13.00 uur tot 15.00 uur heerlijke hamburgers bakken om de toernooigangers en toeschouwers van wat energie te voorzien.
Aansluitend aan het toernooi zal er een buffet zijn, ook als je niet meedoet aan het toernooi ben je van harte welkom. Inschrijven kan via de link of in de kantine.

Groetjes,
De Jubileumcommissie

Aanmelden voor de spelletjesochtend kan bij de trainers.           
Aanmelden van je team voor het familietoernooi kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Aanmelden voor het buffet kan via de link: https://forms.gle/Fx2zTc2U9BjRN2Tz6
Aanmelden voor het buffet kan ook in de kantine, er kan direct gepind worden.

Programma Jubileum

 
Verslag schoolkorfbaltoernooi 2019

Wat een prachtige dag hebben alle vrijwilligers van DVS weer georganiseerd op woensdagmiddag 5 juni, het schoolkorfbaltoernooi. Het was druk op de velden en dit jaar met een nieuwe veldindeling, kramen op het grote terras, het zag er erg gezellig uit. We hadden ook dit jaar weer een  record aantal deelnemers. Van groep 3 waren er 10 teams, groep 4 had 18 teams en groep 5 zelfs 12 Teams.
Er zijn 95 wedstrijden gespeeld en dat betekende voor alle scheidsrechters flink doorwerken. Ieder kwartier stonden er weer 2 andere teams voor hun neus. Maar het is gelukt! Mede ook dankzij de hulpjes die keurig de standenbriefjes naar de wedstrijdleiding brachten.

Er waren ook diverse leuke andere activiteiten zoals schminken (een populaire activiteit dit jaar), knutselen, het spijkerbroekhangen en spellen zoals ringwerpen, balgooien en blikwerpen.  Eten en drinken was er genoeg met ook weer een lekker stukje fruit. De poffertjes waren dit jaar erg in trek, rijen stonden er voor de kraam. En natuurlijk de gezellige muziek niet te vergeten en onze omroeper die ervoor zorgde dat iedere wedstrijd op tijd begon, een topprestatie.

Wij kijken terug op een mooie gezellige middag waarop veel kinderen hun korfbaltalenten hebben mogen laten zien. De eerste aanmeldingen (ook voor de zomertrainingen) zijn al binnen.

Wij zijn trots op alle vrijwilligers die zich enorm hebben ingezet om het schoolkorfbaltoernooi te laten slagen. Een groot applaus en dankjewel voor jullie allemaal.

En natuurlijk ook dank voor alle deelnemende kinderen, hun coaches/begeleiders en ouders. Daarnaast zijn we ook erg blij met onze sponsoren Palm Party House, TopFit by DVS’69 en Hillfresh International. Het was top! 
De uitslagen van de poules zijn als volgt:

Groep 3

Groep 4

Groep 5

1e plaats

Sol de Watervlinder 10

Wijngaard 5

Sol Admiraal/Krommeweg 2

2e plaats

Wijngaard 6

Wijngaard 2

Tweestroom 2

3e plaats

Sol Admiraal/Krommeweg 8

Wijngaard 3

Meander 1

201906 Schoolkorbaltoernooi

 
Vrijwilligers schoolkorfbal bedankt!

Afgelopen woensdag (5 juni) heeft weer het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi plaats gevonden. Dankzij de inzet van vrijwilligers van onze korfbalclub was het weer een heel mooi evenement waarbij we de korfbalsport en onze vereniging  weer op een laagdrempelige manier prima hebben kunnen promoten.  Langs deze weg wil ik namens het bestuur alle mensen die namens onze vereniging dit mogelijk hebben gemaakt hartelijk bedanken want uiteindelijk kunnen we het als bestuur niet alleen.

Ton Mooren
Penningmeester DVS’69

 
Coaches jeugdteams volgend seizoen

Beste ouders en kinderen,

Het was dit jaar weer een flink gepuzzel om op ieder team een coach te krijgen. Onderstaand is te zien welke coaches op welke teams komen. Zoals te zien is zijn er nog steeds gaten op een aantal plekken. Heeft u interesse om training te geven/coachen, laat het dan weten. U kunt zich opgeven door een mail te sturen naar: 
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

A1 Tomas,  Christiaan
A2 Stefan, Remy
A3 Pieter (we zoeken nog een trainer als duo)
C1 Dik, Arno Mulder
C2 Lisette (we zoeken nog een trainer als duo)
D1 Arno Tempelaar en Mario Verwijs
D2 Sabrina, Nynke, Daniek
D3 Jeroen, Sander Baan
E1 Dave, Michelle
E2 Jolande, Willy
E3 Jordi, Anna
E4 Manon Hage, Melissa, Deborah als trainers niet kunnen
F1 Erwin, Lotte

Veel plezier volgend seizoen!

 
Sponsorloop 21 juni

Op vrijdagavond 21 juni wordt er een gezellige avond georganiseerd voor jong en oud. We zullen het Jubileumweekend openen met onze jaarlijkse sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar niet alleen voor DVS’69, maar ook voor KiKa. De helft van de opbrengst gaat naar KiKa.

Tijdens de voorbereiding van de sponsorloop zijn wij in contact gekomen met Wendy Rijsdijk. Zij organiseert diverse evenementen om geld op te halen voor KiKa. Elders op deze site vinden jullie een toelichting waarom zij dit doet.

Wat gaan we doen?
Iedereen heeft een half uur (kleintjes iets korter) de tijd om zoveel mogelijk rondjes om het kunstgrasveld te rennen. Jullie proberen zo veel mogelijk sponsoren te vinden die jullie een vast geldbedrag of een geldbedrag per rondje willen sponsoren.

Na het rennen van de rondjes hebben wij nog een leuke verrassing voor jullie.

Wat moet ik hieraan voorbereiden?
Op de achterkant van dit papiertje is een sponsorlijst te vinden. Het is de bedoeling dat jij aan je vrienden en familie gaat vragen of zij jou willen sponsoren. Deze mensen kunnen jou sponsoren met een vast bedrag, bijvoorbeeld € 2, -. Of met een bedrag per rondje, bijvoorbeeld € 0,10 – als jij dan tien rondjes rent, heb jij € 1, - verdiend.

Deze sponsorlijst moeten jullie uiterlijk zaterdag 1 juni inleveren bij jullie trainer/coach. Het geld lever je hierbij nog niet in. Het geld moet uiterlijk zaterdag 6 juli ingeleverd worden bij jullie trainer/coach.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom zo vroeg mogelijk en ga zo laat mogelijk naar huis, zodat we er een gezellige avond van kunnen maken.
Voor de sponsorloop is er een planning gemaakt.
Tijd             Teams
18:00 – 18:20 uur    F1 + F2 + F3
18:25 – 18:45 uur    E1 + E2 + E3
18:50 – 19:20 uur    D1 + D2 + D3
19:25 – 19:55 uur     C1 +B2 + B3 
20:00 – 20:30 uur     B1 + A1 + recreanten
20:35 – 21:05 uur     1e + 2e + 3e

Graag zien wij alle leden terug op deze avond, zodat we een mooi geldbedrag kunnen overhandigen aan KiKa en een gezellige avond met z’n allen kunnen beleven. Mochten jullie niet aanwezig kunnen zijn, zouden jullie jezelf dan willen afmelden bij je trainer/coach. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Manon van de Ree.

Manon van de Ree
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    
0653824976

DOWNLOAD HET SPONSORFORMULIER

 
DVS'69 en Wendy Rijsdijk lopen voor KiKa

21 juni SAVE THE DATE; DVS 50 jaar
DVS'69 organiseert een sponsorloop samen met Wendy Rijsdijk die zich inzet voor KIKA. De helft van het opgehaalde sponsorgeld is voor KIKA.

dvs_logo.pngKiKa

Waarom kies ik ervoor om me in te zetten voor Ki(nderen)Ka(nker vrij)
Ik ben Wendy Rijsdijk, woonachtig in Hendrik Ido Ambacht en vanaf mijn 6e tot mijn 30e gekorfbald.
In 2015 zijn wij ouders geworden van een tweeling, een jongen genaamd Thomas en een meisje dat Eliza heet.
Laten we het er op houden dat het allemaal niet vanzelf ging en dat we echt geduld moesten hebben om na een hele tijd, met talloze tegenslagen 2 kleine wondertjes mochten verwelkomen.
Mijn levensspreuk is naar aanleiding van dit is dan ook “Never lose hope!”
Het is een tweeling die bij 37 weken op natuurlijke wijze geboren zijn, prima start en ook op dit moment gaat de ontwikkeling en gezondheid ook super.
Dat doet je wel beseffen dat het allemaal niet zo vanzelf sprekend is, voor diverse gezinnen. Dan mogen wij ons dus gelukkig prijzen op dit moment.
Ben altijd al iemand die zich graag inzet voor anderen. In 2018 voor het eerst deelgenomen aan de KiKa Run in Rotterdam, dat was zo bijzonder. Besefte me toen dat ik een juiste beslissing had genomen. Had wat gesprekken met mensen en zag hele teams, die voor iemand liepen emotioneel over de finish komen.
KiKa financiert onderzoek zodat 95% van kinderen met kanker kans krijgen op een gezonde toekomst.
Jaarlijks worden in Nederland meer dan 500 kinderen getroffen door kanker. Helaas overleeft 25% dit niet. KiKa heeft al 100 onderzoeken gefinancierd om dit aantal omlaag te krijgen. Maar er is nog meer onderzoek nodig om de doelstelling van 95% genezingskans te behalen.
Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat er weer meer onderzoek verricht kan worden. Met als tegenprestatie een grote sportieve uitdaging namelijk de marathon van Berlijn op 22 september 2019.

KiKa_steunnodig.jpgWist je dat?
•    Ieder jaar 500 tot 550 kinderen kanker krijgen?
•    Er jaarlijks 800 kinderen onder actieve behandeling zijn?
•    Het overlevingspercentage op dit moment 75% is?
•    Kinderkanker de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte bij kinderen is?
•    Er meer dan 20 verschillende vormen kinderkanker zijn?
•    Leukemie de meest voorkomende vorm van kinderkanker is?
•    Topzorg, toponderzoek en topmensen in 2017 samen worden gebracht in een nationaal kinderoncologisch centrum, het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie?

 
Sponsor de boodschappen voor het Pinksterkamp!

Hoi allemaal,
Over een paar weken is het weer zover, het DVS Pinksterkamp 2019!!
Zoals ieder jaar hebben wij ook nu weer een lijst opgesteld met boodschappen die jullie kunnen sponsoren.
Schrijf snel je naam achter de boodschappen die u/jij zou willen sponsoren! Wij willen jullie vragen om de boodschappen voor maandag 4 juni in te leveren achter de bar. Het barpersoneel weet precies waar jullie boodschappen terecht kunnen.
Wanneer je de boodschappen hebt ingeleverd, dan graag even een krulletje zetten bij het kopje “ingeleverd” en ook graag even je naam en de  boodschappen doorstrepen. Zo weten wij precies wie wat heeft ingeleverd!! Dit scheelt ons een hele hoop controleren voordat we op kamp gaan. We hopen dat jullie ons willen helpen met het sponsoren van de boodschappen, zodat we er weer een fantastisch kamp van kunnen maken!!

Lieve groetjes van de kampcommissie

 
Verdien geld voor DVS bij bol.com!

Sinds enkele jaren hebben we op de website van DVS’69 een link staan naar Bol.com. Met deze link kunnen we op een heel eenvoudige manier geld verdienen voor de vereniging. Door op de link te klikken, kom je op de website van Bol.com waar je gewoon je aankopen kan doen. Maar doordat je via de link op de DVS-website bij Bol.com bent gekomen, ontvangen wij als vereniging een commissie over het aankoopbedrag. Deze varieert per product, maar kan oplopen tot een paar procent van het aankoopbedrag! Dat is nog eens eenvoudig geld verdienen voor de vereniging.

Sinds de invoering in 2012 hebben we op deze eenvoudige manier al €2.850,- opgehaald voor de vereniging!

HELPEN JULLIE OOK MEE?

bol.com_juichend.png

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 15
 

Sponsoring