DVS'69
DVS 3 kampioen!

Na een superspannende wedstrijd tegen naaste concurrent Scheldevogels 2, heeft DVS 3 afgelopen zaterdag het kampioenschap binnengehaald. In deze laatste wedstrijd van het seizoen had de ploeg genoeg aan een gelijkspel om kampioen te worden en dat werd dan ook gedaan: 6-6.

Na afloop was er taart van de TZ en een drankje op rekening van TopFit. Namens alle spelers: bedankt supporters, TZ en TopFit!!

DVS 3 kampioen veld najaar 2016

 
Halloweenparty gaat niet door

halloweenafgelast.png

 
Verslag trainersclinic 13 oktober

Afgelopen donderdagavond was de Clinic van Chris Beuk ten behoeve van onze trainers.
Ondanks de kou was het een grote opkomst.
Team C1 was de groep waar Chris mee aan de gang ging. Hij liet hun de oefeningen doen en stelde vragen aan de trainers waar hij vervolgens op in ging.
Het was voornamelijk gericht op vrijspelen en snel schieten.
Daar hadden sommige trainers vragen over en Chris bracht dit meteen in praktijk.
We hebben weer wat geleerd! De trainers kunnen dit meenemen en er mee aan de gang gaan.
Succes ermee!

Bedankt Chris en C1 plus alle trainers.

namens Meindert ,Dennis, Marc en Annie

 
Uitnodiging informatieve ouderavond

Aan alle ouders- verzorgers van onze jeugdleden,

Namens het bestuur wil ik u uitnodigen voor een informatieve ouderavond, voor ouders van onze jeugdleden. Deze zal plaatsvinden op woensdag 26 oktober om 20 uur in de kantine van DVS´69.

In onze Algemene Leden Vergadering is naar voren gekomen, dat er behoefte is aan een informatieve ouderavond.
Als bestuur en Technische commissie hopen we dan ook op een goede opkomst.

We willen, als bestuur en Technische Commissie, graag nader kennis met u maken.
We zullen een algemene voorlichting geven over de vereniging waarna we inzicht willen geven in enige bestuurszaken, zoals de begroting, en werkzaamheden van de Technische commissie. Verder hopen we u een indruk te kunnen geven van het belang van u betrokkenheid bij de vereniging van u kind.

Er zal uiteraard gelegenheid zijn voor het stellen van vragen.

We hopen op een goede opkomst.

met vriendelijke groet,
Ellen van Alphen,

Voorzitter DVS'69

 
Extra korting voor DVS-leden bij Sportpoint

Zoals jullie in onderstaand bericht kunnen lezen gaat Sportpoint Ambacht aan het eind van het jaar helaas sluiten.
Sportpoint biedt leden van DVS een extra korting aan op alle “DVS gerelateerde producten” van 25 % tot en met einde 2016 !!
DVS tenues, trainingspakken, kousen, tassen etc etc. Alle korfbalschoenen van Mizuno en ASICS  (indoor en outdoor) gaan voor -/- 50 %, als ook sportkleding en accessoires.

 
Vertrouwd gezicht Sportpoint Ambacht verdwijnt uit Brederodehof

uitverkoop_sportpoint.jpg

H.I.Ambacht – Na meer dan dertig jaar te zijn gevestigd in Hendrik-Ido-Ambacht, sluit Sportpoint Ambacht aan het einde van dit jaar definitief haar deuren. Huidige eigenaar Frank Middelhoek kijkt met een goed gevoel terug op de afgelopen vijf jaar dat hij de Ambachtse sportzaak onder zijn hoede had, maar ziet een sluiting van de winkel als een noodzakelijk gevolg van de veranderende markt.

“Sinds de opening in de jaren tachtig staan we elke dag met veel enthousiasme klaar voor onze klanten. Het streven is dat iedere klant met een tevreden gevoel de winkel kan verlaten, of het nu met een artikel-op-maat is of een persoonlijk advies. We hebben zodoende in de loop der jaren een omvangrijk klantenbestand kunnen opbouwen. Particulieren weten de Brederodehof te vinden en sportclubs als ASWH, IFC en Feyenoord hingen regelmatig aan de lijn voor het leveren van clubtenues en andere materialen.”

Lees meer...
 
C1 en B1 eerste kampioenen van DVS

Vijf wedstrijden hadden beide teams nodig om kampioen te worden. Met beide nog één wedstrijd op het programma kunnen de C1 en B1 niet meer in worden gehaald door de concurrentie.

DVS’69 C1 had op papier een makkelijke wedstrijd tegen Merwede C3 die thans nog geen punten had weten te scoren. Daar was in de eerste helft nog maar weinig van te zien. Bij rust stond het 2-1, het verschil was nog te klein om er zeker van te zijn dat er gewonnen zou worden. Na de rust werd er goed gestart en door twee doelpunten stond het al gauw 4-1. Uiteindelijk werd het verschil in kwaliteiten duidelijk, de tien spelers onder leiding van Remy van Kooten en Marc Verwoert wonnen uiteindelijk met 7-1. Door de overwinning mocht de C1 zich de eerste kampioen noemen van DVS’69 in het nog prille seizoen 2016/2017. De C1 speelt nog een wedstrijd tegen PKC C3, hier zal de ongeslagen status behouden moeten worden om alléén kampioen te worden.

Na het goede voorbeeld van de C1 mocht de B1 aantreden voor de kampioenswedstrijd tegen PKC B3. De nummer twee uit de poule was reeds al twee keer verslagen dit seizoen. In de oefenwedstrijd was het nog nipte overwinning maar in de eerste competitiewedstrijd was er al met 4-9 gewonnen. De grote uitslagen tegen Thor B1 en Merwede B2 zorgde voor veel vertrouwen bij de B1. De wedstrijd begon in de wetenschap dat een gelijkspel volstond om kampioen te worden. Al vanaf de start van de wedstrijd werd duidelijk dat het nooit tot een gelijkspel zou komen. Zo’n 5 minuten voor het einde van de eerste helft stond de B1 riant met 7-1 voor. Toch kwam PKC B3 voor rust nog tot 7-3 waardoor een overwinning nog niet veilig was gesteld. De start van de tweede helft was dusdanig goed dat al na 5 minuten het scorebord 10-3 aangaf. Hierdoor konden coaches Tomas van Rijn en Christiaan van Alphen met een gerust hart Jeroen Kooijman wisselen die bij de A1 moest spelen. Uiteindelijk werd de wedstrijd afgefloten bij een 11-5 stand en mocht de B1 zich ook kampioen noemen.

 

C1 en B1, gefeliciteerd met jullie kampioenschap!

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 12
 

Sponsoring