DVS'69
Save the date: bierproeverij 15 november

20191008_SaveDateBierProeverij.png

Noteer vast in je agenda!

Op vrijdag 15 november zal er o.l.v. Frank Stoute een bierproeverij georganiseerd worden bij DVS'69. Binnenkort volgt meer informatie...

 
Bericht vanuit het KNKV

Vanuit het KNKV is een oproep gekomen om de digitale wedstrijdformulieren zorgvuldiger in te vullen. Lees de informatie hieronder dus even goed door.


Beste vereniging,
Nu de veldcompetitie een aantal weken onderweg is, valt ons het een en ander op en hebben wij gemerkt dat een aantal zaken nog niet helemaal goed verloopt

Opstellingen
We constateren in het breedtekorfbal dat in het merendeel van de gespeelde wedstrijden de opstelling per team veelal gelijk bleef. Ruim 85% van het aantal opstellingen. Het aantal wedstrijden waarin gewisseld is, is nog geen 20%. Voor het breedtekorfbal is dat in onze ogen niet reëel. Wij vermoeden dat dat te maken heeft met het niet correct invullen van het DWF.

Invoeren wissels
We merken dat de wissels met regelmaat  niet juist  ingevoerd worden. Een basisspeler die ingebracht wordt, iemand die zichzelf vervangt of iemand die wissel staat er uit gehaald wordt. Let bij het invullen van het DWF goed op in welk tabblad je van het DWF zit.

Invoeren scheidsrechters
Regelmatig blijkt er geen scheidsrechter gekoppeld te zijn, waardoor het verwerken van de wedstrijd niet mogelijk is. Scheidsrechters kunnen in de weken voorafgaand reeds ingevoerd worden in het DWF via Sportlink Club en op de wedstrijddag zelf kan het alleen nog door een van de teamleden van de thuisvereniging in de app.

Invoeren opstellingen
Verenigingen zijn zelf verantwoordelijk voor het invoeren van de opstellingen. De scheidsrechter kan dit ook altijd afhandelen i.s.m. de coach. Zorg er voor dat de opstelling altijd ingevoerd is, als het zelf niet lukt doe dit dan samen met de scheidsrechter .

Graag hier zorg voor dragen

 
Bingo/Disco-avond op vrijdag 11 oktober 2019

Aanvang 19.00 uur / einde om 21.15 uur.

Vrijdag 11 oktober is het weer zover, dan houden we een gezellige bingo/disco-avond.
We hopen op een goede opkomst, dus kom in grote getale naar ons clubhuis.

Bij deze een oproep aan alle begeleiders en trainers van een jeugdteam om de kinderen warm te maken dat ze naar de bingo/disco-avond gaan (het kan zo gezellig zijn met z’n allen). Het motiveert de kinderen óók als je dan zelf ook aanwezig bent.

Het tijdstip van de bingo/disco-avond is van 19.00- 21.15 uur.
We draaien weer 4  bingoronden voor een bedrag van € 2,50.
Men krijgt voor dit geld direct 4 bingokaarten. Uiteraard kan men ook dubbele bingokaarten kopen.

Neem s.v.p. gepast geld mee voor de bingokaarten anders is het wisselgeld snel op. Tevens je eigen pen / potlood meenemen!!! We beginnen exact om 19.15 uur met de eerste ronde.

Tussendoor zal er weer lekkere muziek gedraaid worden door DJ Nico.

Opmerking:
Wie de meeste introducees meeneemt op de avond van 11 oktober 2019 krijgt een leuk prijsje.
Dus doe je best.

Namens de aktiviteitencommissie,
Nico Kars.

Dus zet deze datum in je agenda.

 
Foto's Vriendenschaar(B) 1 - DVS 1

Foto's van de wedstrijd Vriendenschaar(B) 1 - DVS'69 1 van zaterdag 21 september. Met dank aan Helma Somsen van Vriendenschaar.

 
Oproep G-korfbal

Maak onderstaande informatie graag zo veel mogelijk bekend in je omgeving.
We willen namelijk heel veel G-korfballers verwelkomen en de trainers staan al klaar!

G-korfbal bij DVS'69

 
Interview met twee G-korfballers tijdens de Ambachtse Zomerparkdag 2019

Interviewer: Melanie van Gastel, korfbalvereniging DVS’69
Via dit korte interview willen we jullie contact laten maken met twee toekomstige G-korfballers.

 

201909_interview_saskia.jpg

Interview 1

Hoi, hoe heet je?
Ik ben Saskia Driesprong.
Hoe oud ben je?
Ik ben 37 jaar.
Hoe ben je er op gekomen om te gaan korfballen?
Via mondelinge reclame en ook zag ik overal flyers.
Waarom bij DVS’69?
Ook via de mond-tot-mond reclame waarin gezegd werd dat DVS’69 een hele gezellige vereniging zou zijn.
Heb je naast korfballen nog andere hobby’s?
Ja, ik kook heel graag en ik schilder met bijenwas.
Waar woon je?
Ik woon nu nog in Dordrecht maar ik hoop snel een leuke woongroep in H.I. Ambacht te vinden via Syndion of een andere organisatie.
Waar werk je?
Ik werk als dagbesteding in De Blije Borgh; ik werk daar op een etage en verzorg ouderen. Mijn collega’s en ik zorgen er voor dat de mensen koffie/thee krijgen en we verzorgen andere hand- en spandiensten.
Heb je eerder aan sport gedaan?
Ja, ik heb een tijd aan volleybal gedaan en ook een tijdje aan twirlen.
Wil je zelf nog iets kwijt?
Ik zou heel graag weer in Hendrik Ido Ambacht willen wonen. Mijn werk is daar en ook mijn vrienden en mijn familie. Het zou heel fijn zijn als dat zou gaan.

 

201909_interview_rick.jpg

Interview 2

Hoi, hoe heet je?
Ik ben Rick Boonstra.
Hoe oud ben je?
Ik ben een 31-jarige jonge man.
Heb je al eerder aan korfballen gedaan?
Jazeker, ik speelde tot jullie begonnen, met G bij korfbalvereniging Albatros. Maar dit is gemakkelijker, lekker dichtbij.
Heb je een vriendin?
Sterker nog, ik ben getrouwd.
Waar woon je?
Ik woon samen met mijn vrouw in een gezellige woongroep van Syndion in De Volgerlanden.
Hoe ben je er op gekomen om te gaan korfballen?
Via medebewoners van de woongroep. Zij korfbalden en dat maakte mij nieuwsgierig.
Heb je naast korfballen nog andere hobby’s?
Voetbal, koken en werken.
Wat doe je voor werk en waar?
Ik doe dagbesteding en werk op het Jeugdspeelpark in H.I. Ambacht. Ik verzorg daar de dieren, maak de hokken schoon en verzorg het eten en drinken voor deze dieren. Ook zorg ik dat het terrein en de speeltoestellen heel en schoon zijn. En voor mij heel belangrijk; ik voel me daar op mijn plaats.
Heb je ook nog aan andere sporten gedaan?
Nee, ik ben meteen gaan korfballen. Mijn vrouw heeft ook aan korfballen gedaan maar die moest helaas om gezondheidsredenen stoppen.

 
Schoonmaakrooster veld tm 8 november 2019

Hopelijk heeft iedereen er weer zin in om op de vrijdagavond een uurtje de kantine en kleedlokalen schoon te komen maken. Per volledig seizoen zijn de meeste ploegen slechts 2x aan de beurt ( dit moet toch kunnen? )

Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn ( bij voldoende opkomst )

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ ouders per schoonmaakdienst. Probeer dit met elkaar af te stemmen. Het heeft geen nut om met 16 man te komen daar we elkaar dan in de weg lopen.

Hier volgt het schema:

13 september:  Sen. 1 en ( ouders ) van E1
20 september:  Sen. 2 en ( ouders ) van E2
27 september:  Sen. 3 en ( ouders ) van E3
4  oktober     :   Recr.  en ( ouders ) van E4
11 oktober     :   A1      en ( ouders )  van C1
18 oktober     :   A2      en ( ouders )  van C2
25 oktober     :   A3      en ( ouders )  van D1
1 november :   ( ouders ) van D2 en F1
8 november :   ( ouders ) van D3 ( geen wedstrijden meer, dus minder vuil )


Nog even een laatste opmerking:
Probeer het zand van je schoenen s.v.p. zoveel mogelijk te verwijderen voordat je de kantine binnenstapt na afloop van de trainingen (de borstels staan er niet voor niets). Laten we met z’n allen hier aan werken en iedereen is dan tevreden om in een schone kantine te komen.

Tevens zijn we nog steeds op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond (aanmelden bij Inge of Nico).

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars

 
Programma 1ste helft veld

Het programma voor de 1ste helft van de veldcompetitie is bekend, inclusief vervoers- en scheidsrechterschema.

Je vindt het schema in ons competitie-overzicht of in het programmaboekje.

 
Fluitend het veld op!

Hee allen,

Voor leden die al wat langer bij ons zijn is het ondertussen wel duidelijk, maar wellicht niet voor iedereen: een wedstrijd kan niet gespeeld worden zonder scheidsrechter. Teams in het wedstrijdkorfbal krijgen een onafhankelijke bondsscheidsrechter en teams in het breedtekorfbal krijgen een scheidsrechter van de vereniging.
Er zijn echter niet genoeg mensen die fluiten leuk vinden om al deze wedstrijden in te vullen. Daarom vinden wij, net als vorig jaar, dat de spelers in het wedstrijdkorfbal zo nu en dan een wedstrijd moeten fluiten. Iedereen wil immers korfballen, en dat kan alleen met een scheidsrechter.
Dit houdt in dat je ongeveer 2 a 3 keer per seizoen aan de beurt bent om een wedstrijd te fluiten. Als je ouder bent of meer ervaring hebt, dan fluit je de hogere teams. Is dit je eerste jaar dat je een wedstrijd fluit, dan zal je de E en F teams fluiten. Spelers die ook trainer zijn worden minder vaak ingedeeld om te fluiten. Ik deel jullie in en houd daarbij rekening met je eigen wedstrijd. Mocht je toch niet kunnen, dan moet je zelf voor een vervanger zorgen (ruilen is makkelijk!). Het schema staat op de site en je wedstrijd zal ook in de KNKV app komen te staan.
Op de site staat een document met tips en tricks over hoe je zo'n wedstrijd aanpakt. Heb je daarnaast nog vragen, dan kan je mij altijd bellen/mailen/appen/faxen. Achter de bar liggen enkele fluitjes die je kunt gebruiken. Was deze naderhand even goed af, dat vindt de volgende ook wel prettig ;)

Veel succes en plezier dit seizoen!

Maurits

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 15
 

Sponsoring