DVS'69
Data waarop geklust wordt in de kantine

Oproep klussen 2.jpgVan de zomer komen de nieuwe velden, een mooie gelegenheid om de kantine een ook opknapbeurt te geven! Schuren, verven, klussen, spullen opruimen en/of vervangen. Daarbij kunnen we best hulp gebruiken!

23 juni 09.00 uur: Schuren en meer in de kantine & grote schoonmaak in kleedkamers.

30 juni 09.00 uur: Heel veel verven in kantine & grote schoonmaak in kleedkamers.

 

Heb je zin om te helpen klussen of schoonmaken? Meld je dan nog aan bij Inge ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of Jasper ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

 
Schoolkorfbaltoernooi weer groot succes

Wat een prachtige dag hebben alle vrijwilligers van DVS weer georganiseerd op woensdagmiddag 6 juni;  het schoolkorfbaltoernooi. Het was gezellig druk op de velden op deze warme dag. We hadden dit jaar een record aantal deelnemers. Van groep 3 waren er 11 teams, groep 4 had 8 teams en groep 5 zelfs 19 teams. Ook een nieuwe school mochten we verwelkomen; de Stadhouder Willem 3 school.
Er zijn ruim 80 wedstrijden gespeeld en dat betekende voor alle scheidsrechters flink doorwerken. Ieder kwartier stonden er weer 2 andere teams voor hun neus. Maar het is gelukt! Mede ook dankzij de hulpjes die keurig de standenbriefjes naar de wedstrijdleiding brachten.

Een aantal hulpjes heeft een gelegenheidsteam DVS gevormd omdat 1 team op het laatste moment afzegde. Wat heeft dit gelegenheidsteam er leuke wedstrijden van gemaakt. Het was een feest om naar te kijken, ook zij waren goede promotie voor onze leuke club.

Lees meer...
 
Bordsponsoren gezocht!

Naar aanleiding van het goede nieuws dat DVS’69 in de zomer van 2018 nieuwe korfbalvelden krijgt, zijn we opzoek naar sponsoren om de nieuwe velden aan te kleden met nieuwe borden.

We hebben hier een speciale actie voor opgezet. Zie bijgevoegd de flyer.

Bent u geïnteresseerd? Neem contact met ons op!

Tomas van Rijn (06 22 57 28 77) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Erik van Alphen (06 50 42 73 05) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Remy van Kooten (06 48 72 65 00) Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

20180608_bordsponsordvs.jpg

 
Herhaling dringende oproep TC

Een aantal weken geleden heeft de TC een dringende oproep gedaan voor nieuwe coaches/trainers voor het volgende seizoen. Hier zijn een aantal reacties op gekomen, waarvoor dank!

Echter missen we nog steeds voor sommige teams een trainer/coach voor volgend seizoen. Help(t) u/jij ons en de kinderen uit de brand?!?!?

Graag een reactie voor woensdag 20 juni aanstaande, zodat we kort daarna de verdeling qua coaches voor seizoen 2018-2019 bekend kunnen maken.

De TC,
Annemieke, Elsbeth, Meindert, Maurits, Anouk en Jasper

 
Laatste trainingen en teamballen

De wedstrijden zitten er weer op! Maar wil je met je team door blijven door trainen? Dan kan dit tot aan de Familiedag van 16 juni aanstaande. Daarna zijn de velden niet meer te betreden. Besluit je om met je team eerder te stoppen met trainen, geef dit dan even door aan Inge in verband met de bezetting van de bar.

Als de laatste training is geweest van je team kunnen de team(korfbal)ballen in het ballenhok gelegd worden. Dan zouden we na de Familiedag alle ballen weer compleet moeten hebben.

 
Aanleg nieuwe velden definitief!!

Gisterenavond 4 juni om 22.50 uur hebben de Burgemeester en Wethouders akkoord gegeven op het vervangen van onze velden. We krijgen 3 nieuwe (kleine) kunstgrasvelden en een nieuw stuk natuurgras, achter op ons terrein, wat gebruikt zal gaan worden door ASWH.

Na een periode van onderhandelen, zijn we als bestuur blij jullie te kunnen melden dat de aannemer na de familiedag zal starten met de werkzaamheden. Op zaterdag 1 september kunnen we dan de velden in gebruik gaan nemen.

Vanaf deze week kunnen jullie in de kantine de tekening zien van de nieuwe indeling van ons terrein.

Namens het bestuur,

Ellen van Alphen
Voorzitter

 
Van de bestuurstafel...

De nieuwe privacywetgeving heeft ook voor sportverenigingen grote gevolgen. In vervolg op de berichtgeving van vorige week volgt hieronder een korte samenvatting over wat wel en wat niet mag.

-    De persoonsgegevens van onze leden mogen alleen gebruikt worden voor zover ze nodig zijn voor de organisatie binnen onze vereniging. De persoonsgegevens mogen niet onbeheerd worden achtergelaten of onnodig worden bewaard.
-    Sporters mogen worden gefilmd of gefotografeerd als dit materiaal wordt gebruikt om te bestuderen en te analyseren om zo de sportprestaties te verbeteren. Foto´s en filmpjes van sporters en toeschouwers (wedstrijdverslaglegging) mogen zonder toestemming worden gepubliceerd als dit ter promotie van DVS´69 is. Het gaat hier dus om foto´s en beelden van wedstrijden van DVS-teams. Publicatie van teamfoto´s mag alleen met toestemming van de teamleden. Bij jeugdleden (tot 16 jaar) is de toestemming van de ouders of voogd nodig.
-    Foto´s van toernooien, feesten of andere bijeenkomsten mogen zonder toestemming van de betrokkenen niet worden gepubliceerd. Ook niet op onze eigen website, in onze nieuwsbrief of op de eigen facebookpagina.

De beheerders van onze website, nieuwsbrief en facebookpagina zullen bij het plaatsen van de interne post de nieuwe regels in acht moeten nemen.

Het bestuur zal alle leden en ouders/voogd van jeugdleden (tot 16 jaar) benaderen met de vraag of zij toestemming geven voor publicatie van foto´s gemaakt tijdens DVS-activiteiten. Totdat van alle leden toestemming is gekregen wordt een ieder gevraagd om zoveel mogelijk met de nieuwe regels rekening te houden. Voor nieuwe leden zal het inschrijfformulier worden aangepast.

De publicatie van foto´s en video´s is altijd met de beste bedoelingen gebeurd, en om te laten zien hoe leuk het bij onze vereniging is. Het bestuur hoopt dat de DVS-ers zich niet door de strengere regels laten ontmoedigen. Zolang er niet van alle leden toestemming is voor publicatie van foto´s kan dat bijvoorbeeld per activiteit (bijvoorbeeld bij de sponsorloop, een toernooi of de familiedag) aan de deelnemers worden gevraagd.

Als er na bovenstaande nog vragen zijn of leden willen direct toestemming voor publicatie van foto´s geven, dan kun je mij altijd een whatsapp (06 1739 7525) of een e/mail ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) sturen.

Namens het bestuur,
Jacqueline van de Ruit (secretaresse).

 
Programma sponsorloop en inleveren sponsorformulieren

Hoi allemaal,

a.s. Donderdag 7 juni is de sponsorloop! Is je sponsorformulier al vol? Zou je uiterlijk maandag 4 juni je sponsorformulier in willen leveren bij je trainer of trainster!

Het programma is donderdag als volgt:

Tijd                            Teams
17:30 – 18:00 uur     F1 + F2
18:05 – 18:35 uur     E1 + E2 + E3
18:40 – 19:10 uur      C1 + D1 + D2
19:15 – 19:45 uur      A1 + B1 + B2
20:00 – 20:30 uur.    1 + 2 +3 + recreanten

Tijdens de sponsorloop wordt er gezellig muziek gedraaid en is er achteraf iets lekkers!

Wij hebben er zin in! Tot donderdag!

Groetjes de activiteitencommissie!

 
Hulp gevraagd voor opknapbeurt kantine

20180527_klussen_schoonmaak.jpgVan de zomer komen de nieuwe velden, een mooie gelegenheid om de kantine een ook opknapbeurt te geven! Schuren, verven, klussen, spullen opruimen en/of vervangen. Daarbij kunnen we best hulp gebruiken!

Heb je zin om eind juni te helpen klussen? Meld je dan aan bij Inge ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ) of Jasper ( Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. )

Ben je niet zo van het klussen, maar wil je wel helpen? Klussen brengt rommel met zich mee, daarom houden we aansluitend een grote schoonmaak.
Daar kan je je ook voor opgeven!

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 13
 

Sponsoring