Meld je aan voor de nieuwsbrief


Word donateur!

Klik hier voor meer informatie.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun DVS!

DVS'69
Activiteitencommissie zoekt vernieuwende ideeën

dvs_ideeenbus.png

 
Aanmelden schoolkorfbaltoernooi 2017 van start

Het jaarlijkse schoolkorfbaltoernooi is op 7 juni. De starttijd is dit jaar een uurtje later i.v.m. continurooster van een aantal scholen. Het feest begint nu om 14.30 uur. Vrijwilligers worden - indien mogelijk - om uiterlijk 13.00 uur verwacht.
De Ambachtse basisscholen hebben inmiddels een uitnodiging ontvangen om met hun groepen 4, 5 en 6 mee te doen met het schoolkorfbaltoernooi. De scholen kunnen hun teams inmiddels aanmelden.

Voorbereidende korfbaltraining:
Op 10 en 17 mei wordt een korfbaltraining aangeboden door DVS’69 om de kinderen die meedoen wat basiskennis te geven voor dit toernooi. Op woensdag 10 mei is dit voor leerlingen van groep 3 en op woensdag 17 mei voor leerlingen van groep 4 en 5. Beide keren is de aanvang om 18.00 uur. Aanmelden kan via de scholen.

Lees meer...
 
Shoeby Fashion-avond groot succes en Shoeby verlengt sponsorcontract

ShoebyCollage20170405.jpgWe hebben afgelopen dinsdag 4 april weer een succesvolle avond gehad bij Shoeby Fashion met een opbrengst van €280,00 voor onze vereniging! Heel erg bedankt voor jullie komst!

Daarnaast zijn we blij en trots dat we mogen melden dat Shoeby Fashion hun sponsorcontract met drie jaar heeft verlengd. Zij zullen de komende drie jaar opnieuw sponsor zijn van DVS'69 2. Zij zullen onder andere de compleet nieuwe kledinglijn voor het 2e sponsoren.

Tevens zullen er binnenkort twee nieuwe reclameborden van Shoeby Fashion langs de zijlijn verschijnen.

shoeby_logo2017.png

 
Nieuw clubtenue voor DVS 1 - Komt u ook?

Met trots kunnen we meedelen dat aanstaande zaterdag DVS 1, als eerste van de vereniging, zal aantreden in het nieuwe clubtenue in de wedstrijd tegen Kinderdijk 1 (aanvang 14:00 uur).
De volledige outfit is gesponsord door onze hoofdsponsor Compass, waarvoor uiteraard nogmaals hartelijk dank!!

Met dank aan de kledingcommissie (Pauline en Christa) en de sponsorcommissie (Tomas en Erik), die dit hebben weten te realiseren in samenwerking met Compass en Voorwinden.

De nieuwe kledinglijn zal binnenkort ook in de kantine te zien zijn.

Volgend jaar hopen we voor alle teams een sponsor te hebben gevonden, zodat de hele vereniging in de nieuwe shirts kan gaan spelen.

Mocht u geïnteresseerd zijn in het sponseren van een team, kunt u contact opnemen met de sponsorcommissie óf het bestuur. Zij informeren u graag.

Tot zaterdag!

Ellen van Alphen
Voorzitter DVS'69

 
Schoonmaak- en bardienstrooster

Zoals altijd maken wij met elkaar de kantine en kleedkamers op vrijdagavond schoon tijdens het veldseizoen. Tussen 7 en 8 zal er iemand aanwezig zijn om te openen en de taken te verdelen en per keer te bekijken wat de grootste aandacht nodig heeft.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ouders per keer.

Ook voor het meehelpen achter de bar is een rooster gemaakt.

Het schoonmaak- en bardienstrooster vind je hier!

 
Familiedag 2017 Update

dvsfamiliedag2017.jpgHier een update voor de activiteiten voor de familiedag 2017 van zaterdag 17 juni. De voorbereidingen zijn inmiddels in volle gang en om dit tot een succes te maken hebben we jullie hulp nodig.... Dus stel een team samen, bedenk een leuke/flitsende naam en geef je op door voor 3 juni 2017 een mailtje te sturen naar: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Voor alle ingeschreven teams gaat Leo van Rijn een leuke competitie samenstellen. De starttijd van de wedstrijden zal ongeveer 12:00 uur zijn, maar dit is natuurlijk afhankelijk van het aantal inschrijvingen.

Vergeet dus niet om familie, collega's, vrienden en vage kennissen te activeren en laat ze kennis maken met een vereniging die niet voor niets Door Vriendschap Sterk (19)69 is genoemd......

Als afsluiting hebben we ook dit jaar een "spetterende" BBQ op de planning staan en hiervoor geldt dat je jezelf en natuurlijk je medespelers, kennissen of buren kunt opgeven door een mailtje te sturen naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .
De kosten bedragen € 12.50 pp vanaf 12 jaar
En € 7.50 pp t/m 11 jaar
Al met al een dag waar je gewoon bij moet zijn geweest.....!!

 
Programma 2e helft veld

Het programma voor de 2e helft van de veldcompetitie is bekend, inclusief vervoers- en scheidsrechterschema.

Je vindt het schema in ons competitie-overzicht.

 
Opbrengst Rommelmarkt van 18 maart 2017

De rommelmarkt zit er weer op en we kunnen weer even uitrusten tot de volgende.
Wat de opbrengst betreft kunnen we best tevreden zijn. De penningmeester ging in ieder geval met een blij gezicht huiswaarts en ging gebukt onder een zware last van al het kleine geld.

Het heeft een bedrag opgeleverd van  bruto € 1.700
( er is nog wat verkocht na afloop )
Uiteraard gaan hier nog wat kosten af (advertenties, aanvraag vergunning, kosten voor drankjes en versnaperingen verkopers/verkoopsters), maar we houden omstreeks € 1.600 hieraan over dus een mooi resultaat.
Dit is ongeveer hetzelfde als 2 jaar geleden.

Bij deze wil ik uiteraard nog iedereen bedanken die hebben meegewerkt aan dit succes.
Dit zijn de mensen die de spullen hebben aangeleverd, alles netjes hebben gesorteerd en neergezet, uiteraard de verkopers en verkoopsters en degenen die alles weer hebben opgeruimd.
Ook een speciaal bedankje voor Bas die spontaan na de rommelmarkt de spullen heeft afgevoerd naar de stort zodat iedereen weer de kleedlokalen en kantine kon gebruiken.
Uiteraard mag ik ook het barpersoneel niet vergeten.
Hopelijk ben ik niemand vergeten en als dit wel zo is, mijn excuses hiervoor.

Tot wederhoren,

Nico Kars

 
Sponsoren gezocht!

insteekhoezen_sponsoring.pngAl lange tijd lijkt het me leuk om van de teams leuke foto's op te hangen in de kantine.
Helaas is er geen budget vanuit de vereniging.
Het is mijn idee om de foto’s in insteekhoezen (zie foto) bij de ramen op te hangen. Dat ziet er zowel van binnenuit als van buiten leuk uit.
Ik zou als het lukt de teams dan ook willen uitdagen om leuke, mooie, grappige, maffe foto's van de teams te maken. Maar ook foto's van de activiteiten die worden georganiseerd.
Ik ben benieuwd wat jullie van mijn idee vinden en of er mensen zijn die dit willen steunen.

Stuur dan even een berichtje naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
«StartVorige12345678VolgendeEinde»

Pagina 1 van 8
 

Sponsoring

Pinksterkamp 2017

52!

Kinderen gaan mee op kamp!
Dit jaar is de limiet
52! 
Het kamp zit VOL!

Mail naar nadinevanweijen@gmail.com als je op de reservelijst wilt staan.