DVS'69
Gezocht trainer voor volgend seizoen

Vanuit de Technische Commissie zijn we al aardig ver met de voorbereidingen voor het nieuwe seizoen. We zijn alleen nog opzoek naar 1 extra trainer/coach bij de C-teams. Heb jij / heeft u interesse, laat het weten aan Dennis via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Gezocht trainers voor Kaboutersport

In april kon de Kaboutersport training helaas niet doorgaan, maar HI5Ambacht heeft gevraagd of we op woensdagmiddag 8 juli van 15.00-16.00uur deze training willen inhalen. Wie vindt het leuk om aan een groep jonge kinderen een les korfbal te geven? Geef je op via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. .

 
Vacatures Technische Commissie

Voor komend seizoen zijn er nog 2 vacatures in de Technische Commissie die we graag weer opgevuld willen hebben. We zijn op zoek naar iemand voor:

 • Scheidsrechterszaken; deze persoon is verantwoordelijk voor alle schema’s wat betreft het fluiten van de wedstrijden binnen de vereniging. Ook heeft deze persoon contact met de bond wat betreft de verschillende opleidingen en cursussen.
 • Notulist; deze persoon is verantwoordelijk voor het vastleggen van de vergaderingen.

Normaliter vergaderen we met de Technische Commissie 1x per maand. Mocht u/jij interesse hebben om de commissie te komen versterken, neem dan gerust contact op!

Groeten,
Gertjan, Deborah, Dennis en Jasper
Technische Commissie seizoen 2020-2021

 
Einde trainingen

De zomervakantie komt er langzaam maar zeker weer aan, ondanks dat deze waarschijnlijk anders zal zijn dan andere jaren. Dat betekent ook dat de trainingen weer een keertje zullen stoppen. Er kan getraind worden t/m donderdag 25 juni. Iets langer dan gebruikelijk, maar we zijn natuurlijk blij dat er na een korfballoze periode nu weer getraind kan worden. Mocht je als team besluiten toch eerder te stoppen met trainen, laat dit dan even weten via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Zodra we weten wanneer en hoe we in augustus weer kunnen gaan trainen, laten we dit uiteraard weten.

Groeten,
De Technische Commissie

 
Uitnodiging zomertrainingen 2020

uitnodiging_zomertraining.jpg

Ze komen er weer aan... de Zomertrainingen bij korfbalvereniging DVS'69

Net als voorgaande jaren zit korfbalvereniging DVS'69 te Hendrik Ido Ambacht niet stil tijdens de zomervakantie.

De periode wordt benut om op een speelse manier korfbaltrainingen aan te bieden aan jonge kinderen zodat deze - en hun ouders - kunnen ervaren of dit de sport - en vereniging - is om lid van te worden.
Dat betekent dit jaar dat kinderen die geboren zijn in 2013 en 2014 hierbij uitgenodigd worden om geheel kosteloos en vrijblijvend 8 à 9 trainingen te komen volgen olv korfbaltrainers.
Let wel, de dan geldende regels omtrent corona zullen in acht worden genomen.

Voor wie kinderen geboren in 2013 of 2014
Wanneer van woensdag 01 juli t/m woensdag 26 augustus 2020
Hoe laat van 17.00 uur - 18.00 uur
Waar op het kunstgrasveld van korfbalvereniging DVS’69 in het Schildman Park
Nodig indien in bezit voetbalschoenen, anders gymschoenen


Voor meer informatie en/of aanmelding:
Mobiel nr.: 06-41338208
Mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Hopelijk tot in juli en augustus,
Karin de Haan

 
Teamindeling 2020-2021

Beste jeugdleden, ouders en verzorgers,

Net als voorgaande jaren is de teamindeling weer een flinke puzzel geweest. Dit jaar is de puzzel extra ingewikkeld, omdat we al een poosje geen wedstrijden mogen spelen en we sinds kort pas weer mogen trainen. Met dank aan de trainers én de vrijwilligers, die zich elke week inzetten als coronacoördinator.

Bij het opstellen van de nieuwe indeling is zoveel als mogelijk rekening gehouden met de volgende uitgangspunten:

 • Jongens zoveel mogelijk bij elkaar in een team.
 • Zoveel mogelijk dezelfde teamsamenstelling.
 • Als een team opgesplitst wordt, dan het liefst per tweetal, zodat een jeugdlid niet als enige ineen nieuw team komt.

Op basis van deze uitgangspunten is een eerste concept opgesteld. Dit eerste concept is besproken met de trainers en coaches van elk team. Op basis van deze gesprekken is het concept aangepast en uiteindelijk geworden tot de vandaag gepubliceerde teamindeling.

Door een aantal afzeggingen hebben we dit jaar voor de lastige keuze gestaan om meerdere jeugdleden vervroegd naar een andere leeftijdscategorie door te schuiven. Hierdoor is het niet altijd mogelijk geweest om te voldoen aan onze uitgangspunten.

Aan het eind van dit vreemde seizoen nemen we afscheid van een flink aantal trainers en coaches.We willen hen bedanken voor hun soms jarenlange inzet voor onze jeugdleden. We hopen dat we in de toekomst misschien weer een beroep op hen kunnen doen.

Voor het komende seizoen hebben we voor bijna elk team trainers gevonden. Het is echter wel fijn om met z’n tweeën te kunnen begeleiden. Daarom zijn we voor sommige teams nog op zoek naar ouders/verzorgers die wekelijks een handje kunnen helpen. Als u daar belangstelling voor heeft, kunt u zich aanmelden via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. . Dit e-mailadres kan ook gebruikt worden als u op de nieuwe teamindeling wilt reageren.

Hierna volgt de teamindeling mét de trainers voor het komende seizoen. Let op! Op basis van nieuwe aanmeldingen/opzeggingen kan de teamindeling nog veranderen!

Namens de technische commissie,
Gertjan van Diggelen

Download hier de volledige teamindeling

 
Update Corona protocol

Er is een update beschikbaar van het Corona protocol bij DVS'69.
Het protocol kan hier bekeken worden.

Bij deze update dienen ook nog enkele opmerkingen geplaatst te worden:

 • alle toevoegingen en wijzigingen zijn blauw gearceerd.
 • donderdag 21 mei zijn er geen trainingen in verband met Hemelvaartsdag
 • maandag 1 juni zijn er geen trainingen in verband met Pinksteren
 
Update mbt hervatting jeugdtrainingen
Beste jeugdleden en ouders,

Het is zover vanaf aanstaande maandag starten we weer met de jeugdtrainingen! De trainingen zullen allemaal op maandag- en donderdagavond zijn en zullen 45 minuten duren en per leeftijdscategorie gegeven worden. Zie ons plan van aanpak voor de exacte tijden.
Belangrijke afspraken:
 • Kom niet als je neusverkouden bent, een loopneus, keelpijn, lichte hoest, verhoging hebt.
 • Kom omgekleed naar de training. Douchen doen we thuis.
 • Te laat of te vroeg komen wordt niet geaccepteerd. Als je vroeg bent, wacht je buiten het hek.
 • Ga nog even thuis naar de wc.
 • Alle kinderen wassen zowel voor als na de training thuis hun handen met zeep.
 • Neem je bidon gevuld mee.
 • Parkeer je fiets buiten het hek.
 • De kantine is dicht! Er geldt een vaste looproute op het DVS-complex.
19+
Van de week is bekend geworden dat spelers in de leeftijd van 19+ ook weer buiten mogen sporten. Op dit moment weten wij nog niet hoe de korfbalbond hier mee om wilt gaan. Hier komen wij op terug, als hier meer over bekend is.
Niet leden
Ben je geen lid van de vereniging, maar wil je toch een keer komen korfballen? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Voor meer informatie zie de bijlage!
Groeten,

Het Bestuur en de Technische Commissie van DVS'69
 
Van de bestuurstafel - Corona update

Even een berichtje van het bestuur, in deze uitzonderlijke tijd.
Een periode die wordt bepaald door richtlijnen van het RIVM, door de Coronacrisis. Een periode met maatregelen waar iedereen zich aan dient te houden. Na de laatste zaaltrainingen op donderdag 12 maart, volgden de beperkingen zich snel op. Een niet voor mogelijk geacht scenario zien we ontvouwen.

Tot 1 juni zal er geen enkele activiteit plaatsvinden bij DVS’69.

Geen trainingen, geen competitiewedstrijden, geen schoolkorfbal en geen kamp.

We zijn nog in afwachting van de beslissingen die de KNKV gaat nemen omtrent de afwikkelingen van de competities en de contributies.

Ook zijn we in afwachting van beslissingen van de gemeente omtrent de betalingen van de huur van de zaal en de velden.

Voor ons als bestuur, maar ook voor de technische commissie is het een lastige periode om vooruit te kunnen kijken naar wat de komende tijd ons brengt. Zowel financieel, als voor het nieuwe seizoen, staan we nog voor veel onzekerheden.

We willen om jullie geduld vragen en om in ieder geval níet je lidmaatschap op te zeggen, ondanks dat we contributie in rekening brengen, zonder dat we trainen en korfballen. Vooralsnog hebben we ervoor gekozen de contributie ondanks alles, “gewoon” te innen, omdat wij ook nog niet weten welke regelingen er mogelijk getroffen worden en de vaste lasten gewoon doorlopen.

Mocht het bij jullie voor problemen zorgen om de contributie te blijven betalen, willen we jullie vragen contact op te nemen met het dagelijks bestuur.

Als er nieuws te melden is, zullen we jullie hierover uiteraard informeren.

We wensen ieder alle goeds.

STAY SAFE!

Namens het bestuur,
Ellen van Alphen
voorzitter

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 16
 

Sponsoring