DVS'69
Shoeby Shopping Night dinsdag 4 oktober

Banner_Shoeby_Sponsoravond_DVS69.jpg

Op dinsdagavond 4 oktober is er weer een Shoeby shopping night van 18:00-21:00 uur.
U krijgt 20% korting op de gehele collectie en 10% van de opbrengst gaat naar de vereniging. Komen jullie ook?

 
Grote clubactie 2016

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit de F t/m B en de spelers van de A, senioren en recreanten.

De grote clubactie komt er weer aan. ( start 1 oktober )
Wat houdt de Grote Clubactie in?
Als Korfbalvereniging DVS gaan we loten verkopen van de Grote Clubactie!

De loten kosten 3,00 euro per stuk waarvan 2,40 euro naar de club gaat.

Er zijn verschillende prijzen te winnen:
1. €100.000,-
2. Volkswagen up
3. Reischeque voor een luxe camping t.w.v. €2500,-

Daarnaast zijn er verschillende andere prijzen te winnen. Ook als lotenverkoper kun je prijzen winnen. Als je meer dan 20 loten per persoon verkoopt mag je kiezen uit een kaartje voor een pretpark ( oa Slagharen en bobbejaanland), een dagje Schiphol of 65% korting op één artikel naar keuze in de Masita webshop.

Wij hopen dat elk lid minimaal 5 loten verkoopt
logo_mcdonals.jpg
Dit jaar hebben wij ook een prijs voor het team dat de meeste loten verkoopt. Je mag met je gehele team bij de Mac Donalds gaan eten!!!

*Er wordt berekent hoeveel elk kind gemiddeld verkocht heeft, zodat het aantal spelers in het team niet uitmaakt.

Lees meer...
 
Schoolkorfbaltoernooi 2017

Vanuit de schoolsportcommissie is er een voorstel gedaan aan de schoolkorfbalcommissie van DVS'69. Dit voorstel is aangenomen.
Het schoolkorfbaltoernooi zal worden gehouden op: 7 juni 2017.
Ieders hulp is welkom en aanmelden als scheidsrechter, kraambezetting, opbouwer etc. kan via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 
Schoonmaak- en bardienstrooster

Zoals altijd maken wij met elkaar de kantine en kleedkamers op vrijdagavond schoon tijdens het veldseizoen. Tussen 7 en 8 zal er iemand aanwezig zijn om te openen en de taken te verdelen en per keer te bekijken wat de grootste aandacht nodig heeft.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ouders per keer.
Op deze manier is ieder team maar 1 keer aan de beurt en delen we de last met heel DVS.
Alvast bedankt en tot ziens in een mooie, schone kantine.

Ook voor het meehelpen achter de bar is een rooster gemaakt.

Het schoonmaak- en bardienstrooster vind je hier!

 
Piraten vinden schat op korfbalveld van DVS

piratentraining2016.jpg
Tijdens de zomermaanden stonden de deuren van DVS’69 op woensdagavond open voor kinderen tot 9 jaar om via speelse trainingen te ervaren of korfballen bij DVS’69 iets voor hen is. Deze reeks trainingen werd woensdagavond (31 augustus) afgerond met een “piratenfeestje”.
Verkleed en/of geschminkt als piraat gingen de kinderen op zoek naar de schat die ergens op het “eiland” verstopt was. Natuurlijk moesten er eerst opdrachten worden uitgevoerd en werden de DVS-piraten lastig gevallen door de gevaarlijke piraat Jordi. Gelukkig is het gelukt om de schat te vinden. Na het ontvangen van drinken met wat lekkers, een kleurplaat (die ingekleurd opgehangen mag worden in de kantine) en een piratendiploma, gingen de kinderen - een “piratenervaring” rijker - tevreden naar huis.

Lees meer...
 
Familiedag DVS sportief hoogtepunt

(verslag 18/06/2016)

Het was weer een gezellige editie van de (bijna) traditionele familiedag bij DVS . Tevens werd de A1 jeugd van DVS nog eens geportretteerd, want DVS en trotse kledingsponsor Sportpoint H.I.Ambacht, hebben ambities komend seizoen!

De regen kon uiteindelijk de pret niet drukken op het gezellige korfbalcomplex van DVS’69. Alle teams, mixed teams van jong en oud(er), en publiek moedigden elkaar aan tijdens de sportieve dag en ’s-avonds werd er nog genoten van het BBQ-festijn. Kijk voor impressiefoto’s op www.dvs69.nl.
Tussen de bedrijven door werd A1 nog maar eens in de “spotlights gezet”, nadat de ploeg zo overtuigend kampioen werd in de 2e klasse. Samen met kledingsponsor Sportpoint zijn de ambities voor het nieuwe seizoen al gesteld: leuke korfbal en zo mogelijk nog handhaving in de eerste klasse!
Maar de samenwerking gaat verder dan alleen de sponsoring van A1. Sportpoint Ambacht levert de komende 6 jaar ook  het DVS- clubtenue (behalve het wedstrijdshirt). Denk hierbij aan tassen, broekjes, rokjes, kousen en trainingspakken.
Bij Sportpoint ontvang je op (sport)schoenen altijd 10 % korting. Daarnaast is er een goed gevulde webwinkel. Zowel via het logo op de DVS-site als via de link www.sportpointambacht.nl. (of facebook  SPORTPOINT AMBACHT) lees je er meer over! Inschrijving levert nog eens extra € 5 korting op de eerste bestelling.
DVS hoopt op een goede, lange en sportieve samenwerking met dit oer-ambachtse bedrijf, dat alweer 30 jaar vertegenwoordigd is in Hendrik Ido Ambacht op de Brederodehof.

DVSA1_showt_tenue.png
Kampioen DVS A1 toont op de familiedag het clubtenue! (foto: DVS)

 
Teamindelingen jeugd 2016-2017

Sinds de bekendmaking van de teamindelingen in de kantine een paar weken geleden, zijn er nog een paar kleine wijzigingen geweest. Hieronder vind je het complete overzicht.

Lees meer...
 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 10
 

Sponsoring