DVS'69
Clinic door Rianne en Marcel Segaar

Beste leden,
Op maandag 3 juni komen er twee kampioenen naar onze vereniging voor een clinic! Rianne en Marcel Segaar gaan een training geven aan de D1 en C1 van 18.30 tot 19.30 op ons hoofdveld. Na de training is er tot 20.00 de tijd om een handtekening te vragen aan de huidige kampioenen van Nederland! Laat deze kans niet aan je voorbij gaan en ontmoet deze kampioenen!

 
Sponsorloop 21 juni

Op vrijdagavond 21 juni wordt er een gezellige avond georganiseerd voor jong en oud. We zullen het Jubileumweekend openen met onze jaarlijkse sponsorloop. De opbrengst van de sponsorloop is dit jaar niet alleen voor DVS’69, maar ook voor KiKa. De helft van de opbrengst gaat naar KiKa.

Tijdens de voorbereiding van de sponsorloop zijn wij in contact gekomen met Wendy Rijsdijk. Zij organiseert diverse evenementen om geld op te halen voor KiKa. Elders op deze site vinden jullie een toelichting waarom zij dit doet.

Wat gaan we doen?
Iedereen heeft een half uur (kleintjes iets korter) de tijd om zoveel mogelijk rondjes om het kunstgrasveld te rennen. Jullie proberen zo veel mogelijk sponsoren te vinden die jullie een vast geldbedrag of een geldbedrag per rondje willen sponsoren.

Na het rennen van de rondjes hebben wij nog een leuke verrassing voor jullie.

Wat moet ik hieraan voorbereiden?
Op de achterkant van dit papiertje is een sponsorlijst te vinden. Het is de bedoeling dat jij aan je vrienden en familie gaat vragen of zij jou willen sponsoren. Deze mensen kunnen jou sponsoren met een vast bedrag, bijvoorbeeld € 2, -. Of met een bedrag per rondje, bijvoorbeeld € 0,10 – als jij dan tien rondjes rent, heb jij € 1, - verdiend.

Deze sponsorlijst moeten jullie uiterlijk zaterdag 1 juni inleveren bij jullie trainer/coach. Het geld lever je hierbij nog niet in. Het geld moet uiterlijk zaterdag 6 juli ingeleverd worden bij jullie trainer/coach.

Hoe laat moet ik aanwezig zijn?
Hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Kom zo vroeg mogelijk en ga zo laat mogelijk naar huis, zodat we er een gezellige avond van kunnen maken.
Voor de sponsorloop is er een planning gemaakt.
Tijd             Teams
18:00 – 18:20 uur    F1 + F2 + F3
18:25 – 18:45 uur    E1 + E2 + E3
18:50 – 19:20 uur    D1 + D2 + D3
19:25 – 19:55 uur     C1 +B2 + B3 
20:00 – 20:30 uur     B1 + A1 + recreanten
20:35 – 21:05 uur     1e + 2e + 3e

Graag zien wij alle leden terug op deze avond, zodat we een mooi geldbedrag kunnen overhandigen aan KiKa en een gezellige avond met z’n allen kunnen beleven. Mochten jullie niet aanwezig kunnen zijn, zouden jullie jezelf dan willen afmelden bij je trainer/coach. Voor vragen kunnen jullie terecht bij Manon van de Ree.

Manon van de Ree
Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.    
0653824976

DOWNLOAD HET SPONSORFORMULIER

 
DVS'69 en Wendy Rijsdijk lopen voor KiKa

21 juni SAVE THE DATE; DVS 50 jaar
DVS'69 organiseert een sponsorloop samen met Wendy Rijsdijk die zich inzet voor KIKA. De helft van het opgehaalde sponsorgeld is voor KIKA.

dvs_logo.pngKiKa

Waarom kies ik ervoor om me in te zetten voor Ki(nderen)Ka(nker vrij)
Ik ben Wendy Rijsdijk, woonachtig in Hendrik Ido Ambacht en vanaf mijn 6e tot mijn 30e gekorfbald.
In 2015 zijn wij ouders geworden van een tweeling, een jongen genaamd Thomas en een meisje dat Eliza heet.
Laten we het er op houden dat het allemaal niet vanzelf ging en dat we echt geduld moesten hebben om na een hele tijd, met talloze tegenslagen 2 kleine wondertjes mochten verwelkomen.
Mijn levensspreuk is naar aanleiding van dit is dan ook “Never lose hope!”
Het is een tweeling die bij 37 weken op natuurlijke wijze geboren zijn, prima start en ook op dit moment gaat de ontwikkeling en gezondheid ook super.
Dat doet je wel beseffen dat het allemaal niet zo vanzelf sprekend is, voor diverse gezinnen. Dan mogen wij ons dus gelukkig prijzen op dit moment.
Ben altijd al iemand die zich graag inzet voor anderen. In 2018 voor het eerst deelgenomen aan de KiKa Run in Rotterdam, dat was zo bijzonder. Besefte me toen dat ik een juiste beslissing had genomen. Had wat gesprekken met mensen en zag hele teams, die voor iemand liepen emotioneel over de finish komen.
KiKa financiert onderzoek zodat 95% van kinderen met kanker kans krijgen op een gezonde toekomst.
Jaarlijks worden in Nederland meer dan 500 kinderen getroffen door kanker. Helaas overleeft 25% dit niet. KiKa heeft al 100 onderzoeken gefinancierd om dit aantal omlaag te krijgen. Maar er is nog meer onderzoek nodig om de doelstelling van 95% genezingskans te behalen.
Mijn doel is om zoveel mogelijk geld in te zamelen zodat er weer meer onderzoek verricht kan worden. Met als tegenprestatie een grote sportieve uitdaging namelijk de marathon van Berlijn op 22 september 2019.

KiKa_steunnodig.jpgWist je dat?
•    Ieder jaar 500 tot 550 kinderen kanker krijgen?
•    Er jaarlijks 800 kinderen onder actieve behandeling zijn?
•    Het overlevingspercentage op dit moment 75% is?
•    Kinderkanker de meest voorkomende doodsoorzaak door ziekte bij kinderen is?
•    Er meer dan 20 verschillende vormen kinderkanker zijn?
•    Leukemie de meest voorkomende vorm van kinderkanker is?
•    Topzorg, toponderzoek en topmensen in 2017 samen worden gebracht in een nationaal kinderoncologisch centrum, het Prinses Máxima Centrum voor Kinderoncologie?

 
Sponsor de boodschappen voor het Pinksterkamp!

Hoi allemaal,
Over een paar weken is het weer zover, het DVS Pinksterkamp 2019!!
Zoals ieder jaar hebben wij ook nu weer een lijst opgesteld met boodschappen die jullie kunnen sponsoren.
Schrijf snel je naam achter de boodschappen die u/jij zou willen sponsoren! Wij willen jullie vragen om de boodschappen voor maandag 4 juni in te leveren achter de bar. Het barpersoneel weet precies waar jullie boodschappen terecht kunnen.
Wanneer je de boodschappen hebt ingeleverd, dan graag even een krulletje zetten bij het kopje “ingeleverd” en ook graag even je naam en de  boodschappen doorstrepen. Zo weten wij precies wie wat heeft ingeleverd!! Dit scheelt ons een hele hoop controleren voordat we op kamp gaan. We hopen dat jullie ons willen helpen met het sponsoren van de boodschappen, zodat we er weer een fantastisch kamp van kunnen maken!!

Lieve groetjes van de kampcommissie

 
Verdien geld voor DVS bij bol.com!

Sinds enkele jaren hebben we op de website van DVS’69 een link staan naar Bol.com. Met deze link kunnen we op een heel eenvoudige manier geld verdienen voor de vereniging. Door op de link te klikken, kom je op de website van Bol.com waar je gewoon je aankopen kan doen. Maar doordat je via de link op de DVS-website bij Bol.com bent gekomen, ontvangen wij als vereniging een commissie over het aankoopbedrag. Deze varieert per product, maar kan oplopen tot een paar procent van het aankoopbedrag! Dat is nog eens eenvoudig geld verdienen voor de vereniging.

Sinds de invoering in 2012 hebben we op deze eenvoudige manier al €2.850,- opgehaald voor de vereniging!

HELPEN JULLIE OOK MEE?

bol.com_juichend.png

 
Bingo/Disco-avond op vrijdag 17 mei 2019

Aanvang 19.00 uur / einde om 21.15 uur.

Vrijdag 17 mei is het weer zover, dan houden we een gezellige bingo/disco-avond. Het is tevens de laatste bingoavond van dit seizoen. We hopen op een goede opkomst, dus kom in grote getale naar ons clubhuis.
Bij deze een oproep aan alle begeleiders en trainers van een jeugdteam om de kinderen warm te maken dat ze naar de bingo/disco-avond gaan (het kan zo gezellig zijn met z’n allen). Het motiveert de kinderen óók als je dan zelf ook aanwezig bent.
Het tijdstip van de bingo/disco-avond is van 19.00- 21.15 uur.
We draaien weer 4 bingoronden voor een bedrag van €2,50. Men krijgt voor dit geld direct 4 bingokaarten. Uiteraard kan men ook dubbele bingokaarten kopen.
Neem s.v.p. gepast geld mee voor de bingokaarten anders is het wisselgeld snel op. Tevens je eigen pen / potlood meenemen!!!
We beginnen exact om 19.15 uur met de eerste ronde.

Tussendoor zal er weer lekkere muziek gedraaid worden door DJ Nico

Opmerking:
Wie de meeste introducees meeneemt op de avond van 17 mei 2019 krijgt een leuk prijsje dus doe je best.

Namens de aktiviteitencommissie,
Nico Kars.

 
Programma 50-jarig jubileum

2019 DVS Programma Jubileum.png

 
Schoonmaakrooster veld tm 20 juni 2019

Hopelijk heeft iedereen er weer zin in om op de vrijdagavond een uurtje de kantine en kleedlokalen schoon te komen maken. Daar we geen schoonmaakdienst inhuren hebben de leden en/of ouders een kleine verplichting om dit voor de vereniging te doen.
Per volledig seizoen zijn de meeste ploegen slechts 2x aan de beurt ( dit moet toch kunnen?)

Begintijd van de schoonmaak is altijd om 19.00 uur en na een beetje doorwerken kan men binnen een uurtje klaar zijn ( bij voldoende opkomst )

Opmerking:
Ruilen in onderling overleg.
Van ieder team verwachten wij minstens 4 spelers/ ouders per schoonmaakdienst. Probeer dit met elkaar af te stemmen. Het heeft geen nut om met 16 man te komen daar we elkaar dan in de weg lopen.

Daar tijdens de meivakantie de trainingen gewoon doorgaan van de meeste teams, moet in deze periode ook gewoon schoongemaakt worden.

Hier volgt het schema:
19 april :  Senioren 3   en ( ouders ) van D1
26 april :  Senioren 2   en ( ouders ) van D2
3 mei   :  Senioren 1  en ( ouders  ) van D3
10 mei   :  A1                en ( ouders  ) van F1
17 mei   :  Recreanten    ( alleen kleedlokalen i.v.m. Bingo-avond )
24 mei   :  B1                en ( ouders  ) van  F2
31 mei   :  B2                en  ( ouders  ) van F3
7 juni    : Geen schoonmaakdienst i.v.m. vertrek Pinksterkamp ( veel leden en ouders n.a. )
Note:  Er moet wel na het schoolkorfbal op 5 juni flink schoongemaakt worden, dus   
hopelijk zijn veel leden na afloop bereid om even de handen uit de mouwen te
steken ( bij voorbaat alvast onze dank )
14 juni  :  B3                 en  ( ouders  )  van  C1

Note:
De laatste schoonmaak is op 19 of 20 juni i.v.m. ons 50-jarig bestaan.
De juiste datum hoort u nog wel //  Alles moet vòòr 21 juni spik en span zijn.
Dus als de ouders van E1 en E2 hier alvast een beetje rekening mee kunnen houden dat ze dan aan de beurt zijn ( alvast bedankt )

Nog even een laatste opmerking:
Probeer het zand van je schoenen s.v.p. zoveel mogelijk te verwijderen voordat je de kantine binnenstapt na afloop van de trainingen (de borstels staan er niet voor niets). Laten we met z’n allen hier aan werken en iedereen is dan tevreden om in een schone kantine te komen.

 

Tevens zijn we nog steeds op zoek naar een vaste persoon die de coördinatie op zich wil nemen betreffende de schoonmaak op de vrijdagavond.
Vòòr het zaalseizoen ook al diverse malen hierom gevraagd, echter nog steeds geen respons.
(aanmelden bij Inge of Nico)

 

Namens de kantinecommissie:
Nico Kars.

 
G-Korfbal

Even een kort stukje over G-korfbal.
G-korfbal is er voor mensen  met een beperking, dat kan zijn verstandelijk gehandicapt zo ook lichamelijk gehandicapt en ook anders beperkt, zoals bv ADHD of andere stoornissen.
Mensen die reageren krijgen via de korfbalbond een uitlegavond in de kantine betreffende omgang met deze doelgroep. Dus bij deze een oproep aan de Vrienden van DVS'69!!!!!!!!!:

Beste Vrienden en Vriendinnen  van DVS'69, een oproep aan u allen.
Graag wil ik vanuit de G-opstartcommissie een beroep op jullie doen. Voor het bewerkstelligen van een G-team binnen DVS'69 hebben we mensen met een beperking nodig die het belang van sporten in willen zien. Daarom zijn wij op zoek naar mensen die een aantal woonvormen c/q tehuizen en evt dagbesteding her en der in Zwijndrecht en H.I.Ambacht willen bezoeken en de doelgroep enthousiast willen maken om te komen korfballen bij DVS'69 en vrienden en vriendinnen te maken binnen de vereniging.
Zou je willen helpen om een aantal bezoekjes af te leggen zowel in Zwijndrecht als in H.I .Ambacht, schroom dan zeker niet mij te bellen en/of te mailen. Er komt dus voor de welwillenden een introductie over het hoe nu verder.

Een korfbalvereniging zonder plaats voor mensen met een beperking kan niet meer anno 2019. Dus vrienden en vriendinnen help ons en zet het beste beentje voort.
Ik hoor heel graag van je.

Gies van Tooren
Mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.
Telefoon: 06-20449264

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 15
 

Sponsoring