Meld je aan voor de nieuwsbrief


Word donateur!

Klik hier voor meer informatie.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun DVS!

DVS'69
42e Avond Vierdaagse Hendrik-Ido-Ambacht 28 tm 31 mei

De Avond Vierdaagse is het grootste sportieve evenement met als pluspunt dat wandelen heel goed is voor het wel en wee van de jeugd. De organisatie hoopt dan ook, dat vele jongeren ondanks dat de scholen niet als school meedoen wel aan de Avond Wandel Vierdaagse zullen deelnemen met bijvoorbeeld hun sportclub, als individuele wandelaar of toch onder de naam van de school met bijvoorbeeld de oudercommissie.

Maak er wat leuks van 
Neen ditmaal geen opdrachten. We laten het aan de wandelaars over om er wat leuks van te maken. De ervaring leert dat het Ambachtse creatieve gevoel aan de slag gaat er leuke en bijzondere dingen te zien zijn.  

Defilé
Onze burgemeester Heijkoop zal gevraagd worden en dat zal al de 7e keer zijn dat hij samen met de wethouder van Sport op de laatste avond het defilé wil afnemen. En wellicht zullen de andere wethouders en de leden van de gemeenteraad bij de laatste dag ook een rondje meelopen om heel Ambacht te laten zien: ga ook meer bewegen!

Routes
De routes voor de 5 en 10 km kunt u hier vinden.


Nadere inlichtingen
Nadere informatie over de Avond Wandel Vierdaagse kan worden verkregen bij Alice van Toorn, mobiel 06 – 51 17 03 65 Jaap van Beek nummer 06 – 44 96 84 01. Je kunt ook kijken naar de websites van de Korfbalvereniging DVS’69 en Oostendam.

 
Sponsorloop donderdag 7 juni

Op donderdag 7 juni zal de jaarlijkse sponsorloop weer plaatsvinden bij DVS'69. Volgende week krijgen jullie via de trainer/coach/aanvoerder van je team alle informatie.
Houden jullie de datum vrij? Wij hebben er weer zin in!

Groet,
De actiecommissie

sponsorloop

 
Bekendmaking VOORLOPIGE teamindeling jeugd 24 mei

Op donderdag  24 mei 2018 om 19:00 uur in de kantine is de bekendmaking van de VOORLOPIGE indeling van de jeugdteams voor volgend seizoen.

 
Bestuur nieuws - Nieuwe kunstgrasvelden!!

Namens het bestuur zijn we erg blij u te kunnen meedelen dat we steeds dichter bij de realisatie van de nieuwe kunstgrasvelden komen.
De afgelopen maanden zijn er vele onderhandelingen geweest en staat de aannemer gereed om 18 juni ( maandag na de familiedag) te gaan starten met de aanleg van de velden.
Een definitief akkoord volgt, als het goed is op 11 juni, vanuit de gemeente. Maar de huidige toezeggingen zijn veelbelovend.

Voor ons als bestuur reden om jullie hierover, alvast, te informeren.

Er is namelijk werk aan de winkel voor een aantal leden van DVS, nu het vervangen van de velden daadwerkelijk plaats gaat vinden. De sponsorcommissie gaat aan de slag om nieuwe sponsoren te werven om het nieuwe veld aan te kleden met nieuwe borden en de technische commissie gaat aan de slag om bij de opening van het nieuwe seizoen een mooie “openingsdag” met oefenwedstrijden te realiseren. Ook de kantine krijgt tijdens de zomerstop een “opknap-/ opfrisbeurt” waar een aantal mensen al druk mee bezig is.

Kortom: werk aan de winkel!

Heb je zin om ergens mee te helpen, heb je een goed idee of weet je misschien een mogelijke nieuwe sponsor, we horen het graag van jullie!

Namens het bestuur,
Ellen van Alphen
Voorzitter DVS ’69.

 
Meld je nu aan voor de overheerlijke bbq na afloop van het familietoernooi

20180506_bbq.jpg

Op zaterdag 16 juni 2018 is het weer tijd voor het familietoernooi van DVS'69. Traditiegetrouw sluiten wij dit af met een barbecue met voor ieder wat wils.
Of je nu speler of supporter bent, iedereen is van harte welkom!

Via bijgaande link kunt u zich aanmelden: https://goo.gl/forms/hDaXflb3qzwQ28Qk2

De kosten bedragen:
€ 7,50 p.p. voor personen tot en met 11 jaar.
€ 12,50 p.p. voor personen vanaf 12 jaar.

Aanmelden kan ook in de kantine op maandagavond, het verschuldigde bedrag kan dan direct gepind worden.

Let op! Inschrijven kan tot en met 8 juni 2018

 
Herinnering: Meld je aan voor de familiedag

16 juni Familiedag Toernooi met BBQ

20180423_herinneringfamiliedag.jpeg

 
Spelregelbewijs vanaf 1 september 2018 verplicht om te mogen spelen

Afgelopen jaar was het nog vrijwillig, maar vanaf 1 september 2018 moeten alle senioren in het bezit zijn van het spelregelbewijs van KorfbalmaterZ om te mogen spelen (wedstrijd- en breedtekorfbal). Een jaar later zijn ook de junioren verplicht dit bewijs in handen te hebben en in 2020 geldt dit ook voor de aspiranten. Het bewijs wordt onderdeel van je lidmaatschap, en zonder geldig lidmaatschap kan je niet spelen.

Afgelopen week hebben jullie (huidige senioren, junioren en aspiranten) in je mailbox de inloggegevens ontvangen om de toetsen online te maken. De mail is verstuurd naar het emailadres wat bekend is bij DVS en waarmee je inlogt in de Wedstrijdzaken App; check ook je Spam even. Mocht je geen mail ontvangen hebben, mail dan even naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. , dan zoek ik het voor je uit.

Voor meer informatie kijk op de site www.korfbalmaterz.nl en lees het stukje op onze site.

 
DRINGENDE OPROEP VAN DE TC aan ouders en senioren-leden!!

De Technische Commissie is al weer in volle gang voor het komend seizoen.
Alles moet weer op een rijtje, qua nieuwe teamindeling en bijbehorende trainer(s)/coach(es).
En één ding is zeker, we komen trainers/coaches te kort voor volgende seizoen: DE DVS-JEUGD IS OP ZOEK NAAR JOU!!

Als het blijft zoals het is, dan zullen er straks aan het begin het nieuwe seizoen teams zijn zonder trainer/coach.
En dat is erg zorgwekkend en zou heel ongewenst zijn!!
Dus nogmaals:  Heb je goeie zin, en het liefst ook (wat) korfbalervaring, meld je dan aan om lekker aan de gang te gaan met één van onze jeugdteams volgend seizoen!!

Er is een trouwens een speciale korfbal-app, waar je allerlei trainingsoefeningen af kan halen, mocht dat een struikelblok zijn..  Wink
Of zoek een maatje om het samen mee te doen, als dat je over die drempel helpt.
Mocht je alleen maar training willen geven óf misschien wel alleen maar willen coachen, geef je dan ook gewoon op, er valt vast wel
wat te combineren!

************************************

Is trainen en coachen nou écht niet je ding, dan zoeken we ook nog enthousiaste mensen voor in de TC. Het kost niet heel veel tijd.
Gemiddeld 1 x in de maand even de koppen bij elkaar. Misschien zijn er dingen waarvan je nu denkt, kan dat niet anders...?!
Nou, in de TC heb jij ook een stem! Meld je aan!

We horen graag, spreek één van ons gewoon aan!! Of stuur een mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

De TC,
Annemieke, Jasper, Maurits, Anouk, Meindert en Elsbeth

 
Sponsor Scootmobiel Rijnmond heeft een vernieuwd uiterlijk

advertentie_scootmobielrijnmond.jpg

 
«StartVorige12345678910VolgendeEinde»

Pagina 1 van 13
 

Sponsoring