Meld je aan voor de nieuwsbrief


Word donateur!

Klik hier voor meer informatie.

Lid worden?

Klik hier voor meer informatie.

Speel mee met de VriendenLoterij en steun DVS!

DVS'69
Nieuwsjaarborrel / -party 7 januari

nieuwsjaarborrel2017Aangezien het zaalprogramma het niet toe laat om voor de kerstdagen nog een leuke avond te organiseren is er besloten om er dit jaar een nieuwjaarsborrel / party van te maken.
Alle leden worden voor deze avond uitgenodigd van jong tot oud zodat iedereen elkaar een sportief en gezond nieuwjaar kan wensen.
En ken je nog mensen die graag kennis willen maken met een "vriendenvereniging " neem die dan gerust mee want ook die zijn welkom.

Namens de activiteitencommissie en recreanten, tot 7 januari 2017.

 
DVS-kledinglijn bij Voorwinden Intersport

voorwinden intersportDe kledinglijn van DVS '69 is vanaf 10 december bij Voorwinden Intersport Zwijndrecht ( winkelcentrum Walburg)  te koop. Passen, bestellen en kopen kan zonder inmenging van de kledingcommissie plaatsvinden. Als DVS-lid ontvang je 20% korting! De kledinglijn blijft hetzelfde als afgelopen jaar. Er is uitgebreid met sokken en regenjacks. Het is mogelijk om de kleding te laten bedrukken, Voorwinden Intersport heeft dit in eigen beheer. De rokjes (Reece) en broekjes (Hummel) willen we echter onbedrukt om enige uniformiteit te behouden. De wedstrijdshirts worden  door de kledingcommissie en/of sponsorcommisssie beheerd. Neem bij vragen daarover contact op met iemand van de kledingcommissie.
Binnenkort zal er een directe link geplaatst worden op de website naar Voorwinden en Hummel zodat de kleding en prijzen alvast thuis bekeken kunnen worden.

 
Bestuursbesluit Verklaring Omtrent Gedrag (VOG)

Namens het bestuur willen wij alle leden en ouders van jeugdleden op de hoogte brengen van een bestuursbesluit. Op de algemene ledenvergadering van 13 september 2016, is aan de aanwezige leden de mening gevraagd over de verplichtstelling van een VOG voor kaderleden. De meerderheid van de aanwezige leden heeft zich hier positief over uitgelaten.
Na deze peiling heeft het bestuur het besluit genomen om over te gaan tot het verplichtstellen van een VOG voor onze kaderleden, (jeugd) trainers en de kampcommissieleden. De laatste maanden is het door het bestuur uitgewerkt.
Vanuit het NOC*NSF en de KNKV wordt het gestimuleerd om, als sportvereniging, een standpunt in te nemen én er een actief beleid op te maken, om er voor te zorgen dat (jeugd)spelers in een veilige omgeving hun sport uit kunnen oefenen.
Het aanstellen van een vertrouwenspersoon en het onderschrijven van de gedragsregels voor sportbegeleiders, die zijn opgesteld door het NOC*NSF, zijn de daadwerkelijke acties die we als bestuur onder jullie aandacht willen brengen.

Lees meer...
 
Nieuwe actie in de rust van het 1e

Vanaf a.s. zaterdag (03-12-16) zal er door de actiecommissie een nieuwe actie worden gehouden die 'Raad de Stand' zal vervangen. In de rust van het 1e (DVS'69 1 - Korbis 1) zal de nieuwe, leuke actie worden geïntroduceerd. Neem voor de nieuwe actie allemaal genoeg losse euro's mee en zorg dat je er bij bent! Er zijn namelijk prijzen te winnen, wie wil dat nou niet?

Groetjes, de actiecommissie

 
Korfbal Challenge 2016

Logo KC2016.pngTussen Kerst en Oud&Nieuw vindt de Korfbal Challenge plaats in het Topsportcentrum Rotterdam. Een divers evenement, met veel topkorfbalactiviteiten. Europees kampioen Nederland doet mee. Landskampioen TOP/Quoratio is aanwezig. Maar ook een internationaal topland als China en Portugees landskampioen Benfica nemen deel aan het programma.

Daarnaast is de Korfbal Challenge veel meer dan alleen topkorfbal. Niet voor niets wordt het hét gezinsevenement van het jaar genoemd. Voor jong en oud zijn er korfbalgerelateerde activiteiten.

Lees meer...
 
Rommelmarkt op 18 maart 2017

Menigeen weet het al dat DVS’69 weer een rommelmarkt gaat houden in maart 2017.
Een oplettende toeschouwer heeft waarschijnlijk al gehoord dat tijdens de ALV de penningmeester hier om gevraagd heeft. Voor de penningmeester is dit altijd weer een leuk moment hoeveel het dan weer heeft opgeleverd.
Bij deze vraag ik alvast of ieder lid van DVS dit ook kenbaar gaat maken bij zijn kennissen en buren etc.
Dus bekijk de spulletjes op zolder of schuurtje wat je toch niet meer gebruikt en kom dit binnenkort gewoon brengen naar het clubhuis van DVS 69

Inleverdata in de maand december 2016:
Als je voor de kerst nog je overtallige spulletjes wilt komen brengen, dan kan dit op de volgende woensdagavonden:  7, 14 en 21 december tussen 19.00 – 20.00 uur.
De inleverdata  in de maanden januari en februari 2017 zal later bekend gemaakt worden.

Lees meer...
 
Berichtje van Sinterklaas

Doe uw Sint-shopping bij Bol en steun DVSBeste korfbalvrienden,

Sinterklaas die goede heer,
Die is echt een toffe peer.

Hij koopt zijn cadeaus bij Bol.com,
Deze beste man is echt niet dom.

Hij sponsort hierdoor DVS,
Hopelijk is dat voor iedereen een wijze les.

Want daarmee krijgt de vereniging geld,
En dat is het geen wat telt.

Door op de DVS-site op het logo van Bol.com te klikken,
Kan de penningmeester de euro’s binnen tikken.

Laten we dat me z’n allen doen,
En dan komt het wel goed met de poen.

Groeten van de Sint

 
Reminder Grote clubactie 2016

Beste ouders/verzorgers van de kinderen uit de F t/m B en de spelers van de A, senioren en recreanten.

De grote clubactie komt er weer aan. ( start 1 oktober )
Wat houdt de Grote Clubactie in?
Als Korfbalvereniging DVS gaan we loten verkopen van de Grote Clubactie!

De loten kosten 3,00 euro per stuk waarvan 2,40 euro naar de club gaat.

Er zijn verschillende prijzen te winnen:
1. €100.000,-
2. Volkswagen up
3. Reischeque voor een luxe camping t.w.v. €2500,-

Daarnaast zijn er verschillende andere prijzen te winnen. Ook als lotenverkoper kun je prijzen winnen. Als je meer dan 20 loten per persoon verkoopt mag je kiezen uit een kaartje voor een pretpark ( oa Slagharen en bobbejaanland), een dagje Schiphol of 65% korting op één artikel naar keuze in de Masita webshop.

Wij hopen dat elk lid minimaal 5 loten verkoopt
logo_mcdonals.jpg
Dit jaar hebben wij ook een prijs voor het team dat de meeste loten verkoopt. Je mag met je gehele team bij de Mac Donalds gaan eten!!!

*Er wordt berekent hoeveel elk kind gemiddeld verkocht heeft, zodat het aantal spelers in het team niet uitmaakt.

Lees meer...
 
Extra korting voor DVS-leden bij Sportpoint

Zoals jullie in onderstaand bericht kunnen lezen gaat Sportpoint Ambacht aan het eind van het jaar helaas sluiten.
Sportpoint biedt leden van DVS een extra korting aan op alle “DVS gerelateerde producten” van 25 % tot en met einde 2016 !!
DVS tenues, trainingspakken, kousen, tassen etc etc. Alle korfbalschoenen van Mizuno en ASICS  (indoor en outdoor) gaan voor -/- 50 %, als ook sportkleding en accessoires.

 
«StartVorige123456789VolgendeEinde»

Pagina 1 van 9
 

Sponsoring